Hei igjen!

Her kan du se igjennom presentasjonen som vår CTO Leif Egge viste på infokvelden på ODEON kino den 28 oktober 2021.

 

Se presentasjonen her

Om oss

Vi er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Vi installerer et moderne og høyteknologisk ladeanlegg med fulldekning for alle p-plasser. Når anlegget er klart, kan deres beboere bestille ladeabonnement og enkelt montere sin egen ladeboks.

Elbillading har aldri være enklere enn med Ohmia Charging, for både styret og beboer. Drift av anlegget, forsikringer, garanti, teknologiske oppdateringer og kundeservice tar vi oss av - helt administrasjonsfritt for styret


Visste du at?

Vi har en egen serviceavdeling som drifter ladeanlegget og behandler alle spørsmål knyttet til ladetjenesten. Styret i boligfelleskapet slipper alt av administrasjon knyttet til elbillading. 


Nytt fra Ohmia Charging

Bilprodusenter sliter med å møte etterspørselen etter nye elbiler, og leveringstiden på enkelte modeller har blitt ekstra lang som en følge av komponentmangel og en verdensomfattende pandemi. Det er likevel ingen grunn til å vente med å skaffe seg elbil. Her får du tips til elbiler du kan få raskt – nærmest på dagen!
Kjøpe elbil nå eller vente? Du har kanskje stilt deg selv dette spørsmålet. Men det er ingen grunn til å vente med moroa, du kan trygt kjøpe elbil nå!
I 2025 har regjeringen satt som mål at nybilsalget kun skal bestå av nullutslippsbiler. Vi nærmer oss 2025 med stormskritt og salg av elbil har aldri vært høyere! Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) opplyser at hele 77,5 prosent av nybilsalget besto av elbiler i september. Det er grunn til jubel og hurrarop!