Hei igjen!

Her kan du se igjennom presentasjonen som vår CTO Leif Egge viste på infokvelden på ODEON kino den 28 oktober 2021.

 

Se presentasjonen her

Om oss

Vi er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Vi installerer et moderne og høyteknologisk ladeanlegg med fulldekning for alle p-plasser. Når anlegget er klart, kan deres beboere bestille ladeabonnement og enkelt montere sin egen ladeboks.

Elbillading har aldri være enklere enn med Ohmia Charging, for både styret og beboer. Drift av anlegget, forsikringer, garanti, teknologiske oppdateringer og kundeservice tar vi oss av - helt administrasjonsfritt for styret


Visste du at?

Vi har en egen serviceavdeling som drifter ladeanlegget og behandler alle spørsmål knyttet til ladetjenesten. Styret i boligfelleskapet slipper alt av administrasjon knyttet til elbillading. 


Nytt fra Ohmia Charging

Du lader kanskje på «gamlemåten» – i en jordet husholdningskontakt? Det kan du fortsette med hvis du skal nødlade, men nye installasjoner må nå følge den reviderte NEK 400-standarden.
Det er sommer. Det blir (forhåpentligvis) sol. Det er tid for å dra på ferie på (lande)veien med elbil. Her har vi samlet noen smarte tips og råd som du kan ha med deg på turen.
Elbiler genererer stadig mindre klimagassutslipp. En ny internasjonal studie viser at det ikke er noen tvil - elbilen er klart mer miljøvennlig gjennom hele levetiden sammenlignet med en fossilbil 🚘