Elbillading i Smiberget borettslag i Bergen

Elbillading i Smiberget borettslag

I Smiberget valgte de Ohmia Charging fordi de ikke hadde økonomi til å bygge ut selv, og fordi de ønsket en leverandør som tar seg av all administrasjon knyttet til ladeanlegget.
Smiberget Borettslag ligger i Fyllingsdalen utenfor Bergen og har hele 570 leiligheter fordelt på en rekke bygninger. Borettslaget hadde fra før ingen ladere, og så et stort behov for å installere et komplett og smart ladeanlegg for et større antall beboere. I dag har de nærmere 100 ladepunkter i borettslaget, og bidrar godt til det grønne skiftet!

En administrasjonsfri ladeløsning

Styreleder Trond Helle forteller at borettslaget ikke hadde økonomi til å ta den store investeringen som kreves for å installere et større ladeanlegg selv, og valgte Ohmia Charging fordi de på den måten slapp hele investeringen. 

Ohmia Charging tar kostnadene med infrastruktur, og i tillegg tar de jobben med alle ladeabonnementene

Salgsansvarlig for anlegget fra Ohmia Charging, Yngve Sørensen, forteller at bygging og igangsettelse av anlegget har fungert veldig godt, at dette var et godt og riktig valg for Smiberget. Alt ble levert med kvalitet og presisjon fra Ohmia Charging. Beboerne har også gitt  tilbakemelding på en god kundereise, og ikke minst en veldig god opplevelse for de som er blitt aktive ladekunder for første gang.

Ladeanlegg i deres borettslag eller sameie

Hos oss står kvalitet i høysetet og vi er opptatt av å levere god kvalitet i alt vi gjør til enhver tid. Derfor kan du være sikker på at våre ladeanlegg er av beste kvalitet, robuste og bygget for behovene dere vil ha i fremtiden. Les mer om hvordan vi bygger våre ladeanlegg.

Lading har aldri vært enklere enn når det leveres som en tjeneste, for både styret og beboer. Drift, vedlikehold, teknologiske oppdateringer, kundeservice og fakturering tar vi oss av – helt administrasjonsfritt for styret og enkelt for beboerne.

 

Bestill befaring
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende befaring.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er ditt navn, din rolle i boligselskapet, telefon, navnet og adresse til sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.