Borettslag med elbillading

Ladeanlegg for elbil kan øke verdien på boligen ved salg

Dersom dere har vedtatt å bygge felles ladeanlegg i boligfellesskapet, er det gode nyheter – også for deg som ikke har elbil selv. Bilparken i Norge byttes gradvis ut til fordel for elbiler, og du vil naturligvis at elbilistene skal komme på visning. Særlig når du vet at én ekstra budgiver kan bety minst 36 000 kr mer igjen for leiligheten din!

Etterspørsel etter ladepunkt på visning

– Det går ikke én visning uten at vi får spørsmål om det er ladepunkt etablert, og hvis ikke, hva det koster å etablere. Flere og flere spør om dette, og stadig flere har det, så konkurransen er tøffere hvis du ikke kan selge bolig med ladepunkt, forteller Mats Eidem som er eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge.

Eidem sier at 95 prosent av leilighetene han selger er borettslag- og selveierleiligheter, og at etterspørselen er stor i alle kjøpegrupper, fra ung til voksen.

– Etabler ladeanlegg hvis du har lyst på mest mulig for boligen din den dagen den skal selges. Gjør borettslaget eller sameiet ditt så attraktivt som mulig så flest mulig kommer på visning, for da får du en bedre sjanse for budrunde og bedre pris for boligen din, råder han.

Kontakt oss om ladeanlegg i borettslaget eller sameiet ditt!

Leif Egge, CTO og EV-Ekspert i Ohmia Charging

Prisdriver som kan føre til budrunder

– Elbileiere er villige til å betale for eget ladepunkt. Mange elbileiere vil droppe å gå på visninger der det ikke er mulighet for elbillading hjemme, så du har en klar fordel hvis det er på plass, påpeker Eidem.

All megling handler om å få flest mulig riktige folk til å se annonsen og komme på visning. Hvis du tenker at halvparten av dagens marked er elbileiere, må du ha ladeplass for ikke å ekskludere halvparten av de potensielle kjøperne.

Én ekstra budgiver er verdt minst 36 000 kr

– Vi satt og regnet på det for et par uker siden: Én ekstra budgiver er i dag verdt minst 36 000 kr når det gjelder leiligheter i borettslag og sameier. Hvis du fjerner halvparten av interessentene på leiligheten den dagen den skal selges, er det MYE du potensielt går glipp av, sier Eidem.

Få fram fordelene med ladeanlegget i boligannonsen

De som går på visning spør gjerne megler om det er lademulighet eller ikke, men de vet ikke hva som skiller de ulike løsningene. Et ladeanlegg er ikke et ladeanlegg, så det gjelder å få fram hvor raskt, rimelig og enkelt man kan komme i gang med Ohmia Charging.

– Ohmia sin plug-and-play-løsning, som er klar fra innflyttingsdato, er veldig attraktiv for den som kjøper. Det er en vesensforskjell fra det å måtte sette opp eget ladepunkt for 20-25 000 kroner. Minn gjerne megleren din om dette salgspoenget, tipser Eidem, som selv pleier å inkludere bilde av parkeringsplassen i boligannonsen.

Ladeabonnement fra Ohmia koster fra 199 kr/mnd – helt uten etableringskostnad!

Vurderer dere ladeanlegg i boligfellesskapet? Kontakt oss for en uforpliktende prat!
Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.