Hanna i Ohmia Charging sitter i grønne omgivelser og forteller om oppdateringer i min side

En litt enklere ladehverdag med «min-side»

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vår ladetjeneste og forenkle våre kunders ladehverdag. De siste månedene har vi fått flere gode innspill fra dere på endringer vi kan gjøre, blant annet på «min-side».

Over sommeren har vi derfor satt oss ned med vårt utvikler-team og sett nærmere på disse innspillene. Endringene vi har gjort i min side så langt er:

  • Ryddet opp og gitt "min side" et nytt uttrykk, design og navigeringsmuligheter. 

  • Legge til, fjerne eller endre ladebrikke: Kjekt om du skulle ønske å ha flere ladebrikker på et abonnement.

  • Låse opp og igjen kabel: Da slipper du å ta med kabelen etter hver eneste ladesesjon. Du slipper også å uroe deg for at noen skal stjele kabelen.

  • Starte og stoppe lading: Dette er gjort med tanke på at du kan ha aktivert en ladebrikke også glemt den i farta.

  • Omstart av lader: Som med all annen teknologi kan også laderen din henge seg opp. Nå kan du selv gjøre en omstart av laderen inne i min side. PS: funksjonen er dukker kun opp når du har koblet til en kabel, da det gjerne er da problemer kan oppstå.

  • Aktivere eller deaktivere ladebrikke: Ved å aktivere bruk av ladebrikke kan du være sikker på at ingen andre enn deg får ladet. PS: Funksjonen er tilgjengelig hos de som har en fast p-plass og som hittil bare har startet lading ved å plugge til ladekabel.

Skjermbilde fra oppdateringer i min side

Vi håper du setter pris på disse nye endringene! Har du tilbakemeldinger i form av ris, ros eller forslag til nye endringen så send det gjerne til oss på ohmia@ohmiacharging.no

 

Fulladet hilsen fra Ohmia Charging-gjengen!