Boligprosjekt Tempe Trondheim med elbillading fra Ohmia

Vårt enkleste valg i boligprosjektet

Trondheims største private boligutleier, Frost Eiendom, valgte Ohmia Charging når 651 utleieleiligheter i Ola Frost veg 1-4 i Trondheim skulle få ladepark.

- Ohmia Charging hadde det aller beste tilbudet for oss. Vi tar etableringsgebyret, Ohmia Charging tar kostnaden med all infrastruktur. Beboerne betaler for parkeringsplassen og sitt bruk. Enklere og mer oversiktlig enn det blir det ikke, sier daglig leder i Frost Eiendom, Rigmor Frost.

Ola Frosts veg ligger ca. to km sør for sentrum, og består av fire eiendommer med til sammen 501 leieleiligheter. Under planlegging er ei ny blokk med 150 leiligheter.

- Ingen eier her i Ola Frost veg, alle leier. Vi har omlag 20% årlig utskifting av leietagere – og vi er helt avhengig av at elbilladekonseptet ikke medfører masse byråkrati når noen flytter inn eller ut. Ohmia Chargings konsept gjør ikke det. Det er ryddig og det fungerer.

Ohmia Charging leverer smarte og laststyrte ladeparker hvor leietagere enkelt kan koble seg til når behovet for lading melder seg. Leietager tegner eget abonnement direkte på Ohmia Chargings nettsider. I abonnementsprisen er alt inkludert: lader, strøm, service, kontroller, forsikringer og utbytte av ladere ved feil eller når teknologisk utvikling tilsier det.

"Vi sonderte markedet og så at det var kjempe dyrt å finne noen ordentlige løsninger på elbillading i boligselskapet. Når jeg hørte om Ohmia Charging tenkte jeg jøss, det er nesten for godt til å være sant."


 

Rigmor Frost, eier av Frost Eiendom portrett

-Vi er jo vant til å ta investeringene selv. Jeg hadde faktisk ikke hørt om en lignende tjeneste hvor de tar hele jobben, montering, fakturering og kundekontakten. Vi slipper å tenke på elbilladingen i det hele tatt, og det er kanskje det beste.

Frost Eiendom har også valgt Ohmia Charging for et annet stort prosjekt – «Nærbyen». Der er deler av konseptet å leie før du kan eie – resten av leilighetene er selveierleiligheter. Alle har tilgang til lading i parkeringskjelleren.

-En ting er å velge en leverandør som leverer kvalitet, en annen ting er når det monteres. Ohmia Charging har montert anlegget pent. De har gjort seg flid også med dette. Slikt betyr noe, for det handler om det gode leieforholdet hos oss, avslutter Rigmor Frost.

Ohmia Charging plug-and-play i garasjekjeller på Tempe, Trondheim
I parkeringskjelleren på Tempe kan alle med ladebehov få ladet sin elbil!
Ønsker du som utbygger å vite mer om Ohmia?
Fyll ut feltene under og vi kontakter deg så fort vi får mulighet!
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.