Arkitektur over garasje med planlagt elbillading fra Ohmia

Hvordan kan du som boligutbygger tilby elbillading til alle boligkjøpere uten å bruke av prosjektets tid og penger?

Elbillading i det nye boligprosjektet er kanskje ikke førsteprioritet for deg som utbygger. Det er allikevel en nødvendighet for å ruste bygget for fremtiden og for å øke lønnsomheten på prosjektet. Hvordan får man så klargjort alle parkeringsplasser for elbillading uten å ta kostnaden selv?

I en jungel med tilbydere av ladeløsninger der ute, finnes det noe for enhver smak. Med en tjenestebasert ladeløsning ligger all økonomisk- og teknologisk risiko hos ladeleverandør. Det vil si at du som utbygger ikke trenger å bruke en krone av prosjektets tid og penger på elbillading. Leverandørene har ofte egne prosjektledere som avlaster deg og ditt team og tar hele jobben med installasjonen av ladeanlegget. De koordinerer alt som har med elbillading å gjøre innenfor din fremdriftsplan og tidsfrister. Med riktig samarbeidspartner er alle parkeringsplasser klargjorte for lading ved overtagelse - uten at du har rørt en finger.

Tjenestebaserte ladeløsninger – uten store forpliktelser for utbygger eller boligkjøper

De fleste tjenesteleverandører av ladeanlegg dekker hele kostnaden for infrastrukturen, med et langsiktig perspektiv for inntjening på utleie anlegg og ladere. Løsningen er kostnadsfri for utbygger, men også rimelig for sluttbruker. Boligkjøpere som trenger elbillading oppretter et kundeforhold direkte med ladeleverandør og de som ikke trenger lading betaler heller ingenting. Boligselskapet står fritt til å si opp avtalen etter endt bindingstid, helt uten kostnader.

Kvinne som lader sin elektriske bil med lader fra Ohmia

Hva bør du se etter ved valg av ladeleverandør?

  • Full dekning av alle parkeringsplasser

  • Enkel løsning for boligkjøper til å koble seg på ladeanlegget når de trenger elbillading

  • Tar seg av hele kundeforholdet inkl. service, support og fakturering

  • Tar all finansiell- og teknologisk risiko

  • Smart ladeanlegg med laststyring og fremtidsrettede funksjoner

  • Kostnadsfri utskiftning av ladere ved feil eller når teknologisk utvikling tilsier det

  • Bindingstid uten utkjøpsplikt

Ønsker du som utbygger å vite mer om Ohmia?
Fyll ut feltene under og vi kontakter deg så fort vi får mulighet!
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.