Trenger du elbillading i ditt boligprosjekt?

Slik fungerer Ohmia plug-and-play!

Tidligere har utbygger tatt kostnaden og jobben med å tilrettelegge for elbillading i boligprosjekter. Boligkjøpere har måttet betale opptil flere titalls tusen for å få etablert en lader på sin parkeringsplass. Med Ohmias ladekonsept betaler boligfellesskapet en fast abonnementspris, og beboer får kun en minimal økning i felleskostnader.

Et ladeanlegg med full dekning

Som spesialister på elbillading i boligfellesskap tar Ohmia Charging hele jobben med å installere infrastrukturen og klargjøre alle parkeringsplasser i nybygget for elbillading. Det gjøres ved å legge opp en strømtilførsel til preprogrammerte bakplater ved hver parkeringsplass. Laststyringen vil selv fordele og justere strømkapasiteten til ladeanlegget og tilkoblede kjøretøy. Man trenger aldri å bekymre seg for at noen ikke får tilstrekkelig strøm.

Ladeabonnement – som skreddersydd for nybygg

Ladeparken som etableres er smart og laststyrt, hvor boligkjøperne enkelt kan koble seg til når behovet for lading melder seg. Boligkjøperne tegner egne ladeabonnement direkte med Ohmia, som kan starte allerede ved overtagelse av boligen. Ladeabonnementet blir beregnet i Ohmias priskalkulator og er tilpasset boligkjøpers bil og behov. I ladeabonnementsprisen er alt inkludert: lader, strøm, service, kontroller, forsikringer og utbytte av ladere ved feil eller når teknologisk utvikling tilsier det.

Hvordan foregår samarbeidet med Ohmia?

1)     En av Ohmias prosjektledere tar kontakt med boligutvikler og deres entreprenør for å få innblikk i fremdriftsplanen. Boligutvikleren setter rammene for når infrastrukturen skal installeres og ladeanlegget stå ferdig.

2)     For å få full kontroll over bruken i ladeanlegget tegner Ohmia et eget strømabonnement og setter opp egne underfordelinger. Det gir Ohmia full kontroll på beboernes forbruk og gir muligheten til å ta seg av hele kundeforholdet, inkludert fakturering og support.

3)    Når ladeanlegget er ferdigstilt kontakter Ohmia utbygger for å bekrefte at anlegget er operativt. Ved behov lages særavtaler vedrørende montering av laderne.

4)    Ohmia stiller med all relevant informasjon som bør videreformidles til boligkjøper for at de skal vite hvor og hvordan de bestiller et ladeabonnement. Laderne kan stå ferdig montert ved overtagelse eller boligkjøper kan få laderen tilsendt i posten og klikke den på ladeuttaket selv.

5)    Ohmia håndterer bestillinger, pakker og sender laderne hjem i posten til boligkjøperne.

Bilde av garasjekjeller hvor Ohmia ladeinfrastruktur blir installert
Ønsker du som utbygger å vite mer om Ohmia?
Fyll ut feltene under og vi kontakter deg så fort vi får mulighet!
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.