Fasaden til borettslaget, sol og busker.

Prisbelønt 82-årgang

Da Ulvedal borettslag var på elladejakt, var det ingen vei utenom Ohmia Charging. – Ohmia Charging er det klart beste alternativet, sier Styreformann Rolf Solberg.

På Flaktveit i Åsane ved Bergen ligger praktverket til arkitektene Anna og Jostein Molden. Bygningene rommer 83 boenheter, samt butikk og frisør, og snart apotek og legesenter.

Framsiden består av symmetriske verandaer, mens baksiden er vendt mot skogen.

illustrasjonsbilde av borettslaget

– Borettslaget ble i sin tid premiert for beliggenhet og arkitektur, sier Solberg.

Mange har bodd i Ulvedal borettslag siden innflyttingen i 1982. Borettslaget har en stor parkeringskjeller.

Noen kjører elbil, men langt ifra alle.

Fasadebilde borettslaget, rekker av verandaer.
Vi ville aldri ha brukt av fellesmidlene

– Det er mange eldre her, mange uten bil også – men noen har elbiler som må lades. Vi så kjapt at vi aldri ville få med oss en generalforsamling på å bruke av fellesmidlene til elbillading, og det ville vi ikke ha foreslått heller – det er jo ikke rettferdig.

Via bekjentskaper fikk Solberg høre om Ohmia Charging og fikk med seg deler av styret på et informasjonsmøte. De fant ut at borettslaget var vedtaksdyktige under møtet, og signerte med en gang.

Ohmia Charging har alt – fra infrastruktur til ladeboksene og forsikringer. Og det beste av alt: det koster oss ingenting fra felleskassa. En meget rettferdig løsning, sier Solberg.

Vurderer å bytte til elbil

– Jeg må ha en firehjulsdrevet maskin som tar meg opp til hytta på fjellet. Så med engang det finnes en til en fornuftig pris, så vurderer jeg en elektrisk tilværelse. Men jeg kommer ikke til å kjøre til byen, understreker Solberg.

Hva kan Ohmia Charging tilby ditt boligselskap?

Sjekk om du kan bestille lading eller kontakt oss.

Nytt fra Ohmia Charging

Har du ladeabonnement på elbil hjemme, slipper du å tenke på ulempene med slitasje på batteriet, ladekøer og høye kostnader. Da starter du hver dag med fulladet bil! Hurtigladere virker som en kjapp plan b, siden du på en halvtime kan få elbilens batteri fra 20 til 80 prosent i sommerhalvåret (avhengig av hvilken bil du har).
Dersom dere har vedtatt å bygge felles ladeanlegg i boligfellesskapet, er det gode nyheter – også for deg som ikke har elbil selv. Bilparken i Norge byttes gradvis ut til fordel for elbiler, og du vil naturligvis at elbilistene skal komme på visning. Særlig når du vet at én ekstra budgiver kan bety minst 36 000 kr mer igjen for leiligheten din!
Se hvilke krav du bør stille til de som bygger ladeanlegg for å vite hva dere faktisk får for pengene boligfellesskapet investerer, og hvor mye du som sluttbruker må ut med fra egen lomme.
Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.