Barn som leker foran solcellepanel

Størst i markedet – Vi jobber for et nullutslipps-samfunn

TrønderEnergi-eide Ohmia Charging er størst i Norge på elbillading til borettslag og sameier.

– For å bli et nullutslipps-samfunn, trengs det enkle løsninger som er praktiske å bruke i hverdagen. Å gjøre elbillading tilgjengelig for alle der de bor, er et av TrønderEnergis viktigste bidrag til dette, sier Eirik Hage Grøstad, administrerende direktør i Ohmia Charging.

Ohmia Charging installerer ladetilgang på alle parkeringsplasser, slik at borettslaget eller sameiet blir rustet for den økende andelen elbiler. Risikoen dette medfører, tar Ohmia.

Beboere som trenger elbillading kan selv koble seg til ladeanlegget når behovet oppstår. Laderen sendes hjem i posten til beboer, og ladingen betales for i et fast ladeabonnement. Boligselskapet og beboere som ikke trenger lading betaler ingenting.

– Hjemmelading skal være tilgjengelig for alle, og rettferdig priset. Det skal ikke være forbeholdt dem som bor i enebolig, poengterer Grøstad.

Les mer om våre ladeabonnement her

–  Vi er den eneste i markedet som tilbyr elbillading som en ren tjeneste, hvor alt du trenger for lading, ligger i ladeabonnementet. Vi mener alle fortjener den enkle tilgangen på elbillading, sier Grøstad.  

 

 


Eirik Hage Grøstad, CEO i Ohmia Charging

Norge har verdens raskest voksende elektrisk bilpark

Nordmenn har god grunn til å være stolte. I 2020 ble det for første gang i verden solgt flere nye elbiler enn fossilbiler. – og det i Norge! 

– For å tilrettelegge for den massive elbil-veksten, må vi ha en infrastruktur som gjør at alle får ladet bilen sin. Vi bruker topp moderne teknologi til å gi elbileierne innovative og kundevennlige løsninger, sier Grøstad.

Laderne som benyttes i de fleste Ohmia Charing anleggene i dag, kommer fra det norske selskapet Easee. Selskapet både produserer og designer sin nyvinnende ladeteknologi i Norge. 

– Vi er opptatt av at tjenesten skal være trygg og enkel i bruk, og at anleggene skal se bra ut sier Grøstad.

Dame som lader elbil

Eid av trønderske kommuner

TrønderEnergi eies av 18 trønderske kommuner og KLP. De har jobbet med fornybar energi i over 70 år, fra og med etableringen av det som da het Sør-Trøndelag Elektrisitetsverk. Selskapet har gått fra å være et tradisjonelt strøm- og nettselskap til å bli et innovativt teknologiselskap som jobber tett på sluttkundene. Med fornybare løsninger som Ohmia Charging og Ohmia Retail, satser TrønderEnergi tungt i nye løsninger som skal fremme det grøne skiftet. 

– Skal vi løse hverdagsproblematikken for de som bor i boligselskaper, er vi nødt til å være tett på og forstå kunden godt. Vi investerer betydelige beløp for å hjelpe elbilister i borettslag og sameier, og det er vårt bidrag til nullutslipps-samfunnet, sier Grøstad.

Markerer tettere tilknytning med profilbytte

Ohmia Charging endrer profil for å vise tilknytningen til TrønderEnergi og målet om nullutslipp-samfunnet – med bærekraftig energi for generasjoner.

- Evighetssymbolet står som et konkret eksempel på hva vi i TrønderEnergi-konsernet står for, og hvordan vi tenker, forklarer Eli Flakne, merkevare- og sponsorsjef i TrønderEnergi. 

– Ved at vi tar inn det klassiske evighetssymbolet til TrønderEnergi i logoen, viser vi enda tydeligere at vi, som markedsleder på hjemmelading i vårt segment, tar klima- og miljøansvaret vårt på alvor, poengterer Oda Ruud, markedssjef i Ohmia Charging.

Trenger du elbillader hjemme i ditt borettslag eller sameie? Kontakt oss her!