Barn som leker foran solcellepanel

Vi jobber for nullutslippssamfunnet

- For å bli et nullutslippssamfunn, trengs det enkle løsninger som er praktiske å bruke i hverdagen. Å gjøre elbillading tilgjengelig for alle der de bor, er et viktig bidrag til dette, sier Eirik Hage Grøstad, administrerende direktør i Ohmia Charging.

Ohmia Charging er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Vi installerer ladetilgang på alle parkeringsplasser, slik at borettslaget eller sameiet blir rustet for den økende andelen elbiler. Beboere som trenger elbillading får tilgang til ladeanlegget via et ladeabonnement når behovet oppstår.  

– Hjemmelading skal være tilgjengelig for alle, og rettferdig priset. Det skal ikke være forbeholdt dem som bor i enebolig, poengterer Grøstad.

Våre ladeabonnement har en fast og forutsigbar månedspris, og inkluderer alt fra lader til strøm og drift av ladeanlegget. KWt som du ikke har brukt opp, overføres automatisk til neste periode. Les mer om våre ladeabonnement.

–  Vi er de eneste i markedet som tilbyr elbillading som en ren tjeneste og som klargjør alle p-plasser for lading som standard, hvor alt du trenger for lading, ligger i ladeabonnementet. Vi mener alle fortjener den enkle tilgangen på elbillading, sier Grøstad.  

 

 


Eirik Hage Grøstad, CEO i Ohmia Charging

Norge har verdens største elektriske bilpark

Nordmenn har god grunn til å være stolte. I 2021 ble det i følge Norsk Elbilforening solgt hele 64,5 prosent elbiler og 21,7 prosent ladbare hybridbiler!

– For å tilrettelegge for den massive elbilveksten, må vi ha en infrastruktur som gjør at alle får ladet bilen sin. Vi bruker topp moderne teknologi til å gi elbileierne innovative og kundevennlige løsninger, sier Grøstad.

Laderne som benyttes i de fleste Ohmia Charing-anleggene i dag, kommer fra det norske selskapet Easee. Selskapet både produserer og designer sin nyvinnende ladeteknologi i Norge. 

– Vi er opptatt av at tjenesten skal være trygg og enkel i bruk, og at anleggene skal se bra ut sier Grøstad.

Dame som lader elbil

Eid av TrønderEnergi

TrønderEnergi eies av 18 trønderske kommuner og KLP. De har jobbet med fornybar energi i over 70 år, fra etableringen av det som da het Sør-Trøndelag Elektrisitetsverk. Selskapet har gått fra å være et tradisjonelt strøm- og nettselskap til å bli et innovativt teknologiselskap som jobber tett på sluttkundene. Med fornybare løsninger som Ohmia Charging, Ohmia Retail og Ohmia Construction, satser TrønderEnergi tungt på nye løsninger som skal bidra til det grøne skiftet. 

TrønderEnergi eier også OhmiaEnergy, som leverer 100 prosent fornybar energi med opprinnelsesgaranti til alle Ohmia Chargings ladeanlegg.

– Skal vi løse hverdagsproblematikken for de som bor i boligselskaper, er vi nødt til å være tett på og forstå kunden godt. Vi investerer betydelige beløp for å hjelpe elbilister i borettslag og sameier, og det er vårt bidrag til nullutslippssamfunnet, sier Grøstad.