Chul i Enerwe presenterer CTO og regionsleder i webinar

Webinar: Vinter og elbil, en god kombinasjon?

Vi har hatt den kaldeste januarmåneden på flere år og februar har ikke vært så mye bedre. Med ned mot tosifrede kuldegrader på gradestokken i flere deler av landet, vet vi at mange sliter med rekkevidden på bilene sine. Vi ser at mange lurer på hvordan de kan lade smartere for å komme seg frem og rundt med sin elektriske bil. Derfor inviterte vi inn til webinar for å snakke mer om elbil på vinterstid. 

Vil du få maks ut av rekkevidden på bilen din i vinter?

Har du tilgang til lader hjemme?

Lad bilen tett opptil avreise
Sett på timer/eller styr laderen din via app slik at bilen er ferdig ladet til tidspunktet du skal ut og kjøre. Pass også på å forvarme kupeen. Med en ferdig oppvarmet bil og batteri trenger ikke bilen å bruke masse energi på dette i kulda og du får naturligvis lengre rekkevidde på bilen din. 

Har du ikke tilgang til elbillader hjemme eller skal du lade på for eksempel hytta?

Lad mens batteriet er varmt
Finn et tilgjengelig ladepunkt på slutten av kjøreturen din og sørg for at bil og batteri er varmt når du setter bilen til lading. Når du senere parkerer bilen, vil den miste noe rekkevidde over natta på grunn av kulden. Har du allikevel nok batteri til å kjøre bil og batteri varmt før neste ladestopp vil du kunne lade på kortere tid enn om du hadde måttet lade en kald bil.

Bil som står og lader i kulda

Ønsker du flere ladetips eller mer informasjon om de nyeste modellene som kommer i 2021?

Se hele webinaret her!

Vil du vite mer om hvordan du kan få tilgang til hjemmelading i ditt sameie eller borettslag?