Elbillading for boligbyggelaget

Om oss

Ohmia Charging er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Vi er eid av TrønderEnergi som har mange tiårs erfaring med ren energi og grønn omstilling. Sammen leverer vi 100 prosent fornybar energi med opprinnelsesgaranti til alle Ohmia Chargings ladeanlegg.

Økt behov for komplette ladeanlegg

Enten borettslaget eller sameiet har noen ladere fra før, eller trenger et helt nytt ladeanlegg, finner vi en skreddersydd løsning for deres behov. Vi bygger anlegg der vi klargjør hver eneste plass for lading, slik at det økende antallet beboere som trenger elbillading kan bestille ladeabonnement når det passer dem.

Les mer om våre ladeanlegg

La oss drifte ladeanlegget

Som en ren tjenesteleverandør tar vi oss av alt som har med elbillading å gjøre, fra prosjektering til drift og kontroller. Vår tjeneste avlaster styret betraktelig sammenlignet med en modell der man drifter anlegget selv. Prismessig er tjenesten også attraktiv siden boligselskapet slipper en stor investeringskostnad. Vanligvis står vi som eier av ladeanlegget, men vi kan også i mange tilfeller tilby å drifte et anlegg som eies av boligselskapet.

Elbillading i nybygget

Med vårt ladekonsept for nybygg blir elbillading enkelt for både boligkjøper og utbygger. Vi tar både kostnaden og jobben med å installere infrastruktur og klargjøre alle p-plasser i nybygget for elbillading.

Lademulighet på alle p-plasser øker gjerne verdien og attraktiviteten til et boligprosjekt, og utbygger slipper dessuten ekstraarbeid i tilvalgsprosessen. Boligkjøper bestiller selv et ladeabonnement hos oss, og vi tar oss av både drift, vedlikehold og fakturering.

Elbillading i nybygg

Ladeanlegg i Smiberget borettslag
Smiberget borettslag er godt fornøyd med ladeanlegg fra Ohmia Charging
Ohmia Charging leverer ladeanlegg av høy kvalitet
Vi leverer et komplett ladeanlegg av høy kvalitet
Ev-eksperten forklarer hva du bør se etter ved valg av ladeleverandør
Hva bør du se etter ved valg av ladeleverandør?
Vil du høre mer om elbillading fra Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.