Elbillading har aldri vært enklere

En fast pris. Alt inkludert i et abonnement.

Like lett som du klikker hjem ukens middager, spiller av favorittspillelisten din eller sjekker inn på treningssenteret, kan du lade elbilen din med ladeabonnement fra Ohmia Charging.

Med Ohmia Charging får alle i borettslaget eller sameiet mulighet til å lade. Alle p-plasser vil bli klargjort for lading, ved at vi legger opp strømtilførsel og forsegler det med et deksel. Du bestiller selv et skreddersydd abonnement når du ønsker det. Det kaller vi Ohmia plug and play.

Lading har aldri vært enklere enn når det leveres som en tjeneste, for både styret og beboer. Vedlikehold, oppgraderinger, support og forsikringer tar vi oss av. Alt du trenger å tenke på er å koble laderen til bilen. Les mer om ladeabonnement.

Ønsker du Ohmia Charging i ditt borettslag eller sameie?

Klikk her

Ohmia plug and play ladeanlegg
Dame lader elbil på Ohmia Charging ladeanlegg

Alt inkludert i en tjeneste

Hvordan abonnerer jeg på lading fra Ohmia Charging?

Når ladeanlegget er ferdigstilt kan beboere bestille et ladeabonnement på våre nettsider. Vi har ingen etableringskostnad og prisene er fra 199,- per måned, inkl. strøm. Ladeabonnementet er fast, forutsigbart og skreddersydd til ditt ladebehov. Finn ditt ladeabonnement her!

Hvorfor velge et smart ladeanlegg?

Med et smart og lastfordelt ladesystem snakker laderne sammen og fordeler og justerer strøm- kapasiteten til der det trengs mest. Du trenger aldri å bekymre deg for at noen ikke får nok strøm. 

Hva om vi har en ladeløsning fra før?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring. Det er mange faktorer som spiller inn, men med en befaring kan vi se på muligheten for at dere kan få lading som en tjeneste. Det er for eksempel mulig at vi kan bruke eller kjøpe deler av infrastrukturen som er bygget fra tidligere. Vi kan også skifte ut ladepunktene til dagens standard uten kostnad for den enkelte beboer.

Fordeler ved å velge elbillading som en tjeneste

Fordeler for borettslag og sameier

 • Alt inkludert i et ladeanleggsabonnement
 • Inkluderer drift av anlegget og full garanti
 • Smart og lastfordelt ladeanlegg
 • Administrasjonsfritt
 • Kvalitetsanlegg bygget for fremtiden
 • Ingen teknologisk risiko

Fordeler for beboer

 • Ladeabonnement med fast månedspris
 • Inkludert strøm, drift av anlegget, forsikringer og full garanti
 • Teknologiske oppdateringer ved behov
 • Kundeservice med god responstid
 • Ingen etableringskostnad
 • Ingen bindingstid
 • Ohmia Plug-and-play – p-plass klargjort for lading

Mann, om å abonnere på elbillading
Har du vurdert å abonnere på elbillading?
Lading som en tjeneste thumbnail
Hva er egentlig elbillading som en tjeneste? Vi forteller deg mer om vårt konsept her!
Animasjonsfilm hvordan montere laderen din selv
Hvordan monterer du laderen din selv? Vi viser deg hvordan!
Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.