Vi gjør lading enkelt

Ohmia Charging tar ansvar for alt når det kommer til lading av ladbare biler i borettslaget eller sameiet – bortsett fra å koble laderen til bilen.

 For styret i boligselskapet er jobben enkel

Ohmia Charging tar ansvar for planlegging, installasjon, forsikring og service av anlegget. Vi har egne prosjektledere som du kan henvende deg til underveis. Sammen med våre dyktige underleverandører sikrer de god kvalitet og kommunikasjon under hele prosessen.

Vi tegner egne strømavtaler og tar all risiko for varierende strømpriser når vi tilbyr et fast ladeabonnement til beboerne. Vi forsikrer ladeanlegget og står for alt av service og pålagte kontroller. Vår erfaring er at lading av elbil sjeldent er dekket av forsikringer boligselskapet har fra før.

Ohmia Charging har en egen serviceavdeling som drifter ladeanlegget og behandler alle spørsmål knyttet til ladetjenesten. Styret i boligselskapet slipper alt av administrasjon knyttet til elbillading.

For beboere blir lading enkelt

Du som beboer får en forutsigbar og enkel løsning. Når ladeanlegget er ferdigstilt bestiller du et ladeabonnement på våre nettsider. Det er ingen etableringskostnad for å få tilgang til ladetjenesten, men en fast månedspris avhengig av ditt ladebehov. Alt er inkludert i ditt månedlige ladeabonnement. 


Rettferdig lading for borettslag og sameier

Enkelt

Vi tar oss av alt som har med elbillading å gjøre. Det eneste du som kunde trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

Forutsigbart

Alle får tilrettelagt for lading med en fast og forutsigbar månedskostnad.

Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.