Forutsigbar elbillading

I 2020 ble det for første gang i verden solgt flere elbiler enn fossilbiler– og det i Norge! Med det øker også behovet for elbillading i borettslag og sameier.

Med den nye eierseksjonsloven i 2018, og borettslagsloven i 2021 får sameier og borettslag en ny lov om lading av ladbare biler (det kan du lese mer om her). Styret kan ikke si nei til en beboer som ønsker ladepunkt med mindre de har en saklig grunn.

Ladetjenesten fra Ohmia Charging gir boligfellesskapet en god løsning på hvordan kostnadene for ladeanlegget skal fordeles innad i boligfellesskapet i tråd med den nye loven.

Med vår løsning er det ikke bare de som har ladbar bil som er vinnerne, men også de som ikke trenger lader akkurat nå. Alle får tilrettelagt for lading når boligselskapet inngår avtale med Ohmia Charging, og det vil kunne resultere i en verdiøkning av boligene.


Forutsigbar lading for borettslag og sameier

Enkelt

Vi tar oss av alt som har med elbillading å gjøre. Det eneste du som kunde trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.