Lading gjort smart

Både elbiler og ladeteknologi er i en voldsom utvikling. Det som var state-of-the art for noen år siden, begynner å bli avleggs i dag. I et stadig skiftende landskap kan det være utfordrende å vite hva slags ladeløsning man skal velge.

Boligselskap som er kunde av Ohmia Charging trenger ikke å forholde seg til den teknologiske utviklingen. Det er vårt ansvar å levere en ladeteknologi som spiller på lag med alle de nyeste standardene, og det er vår oppgave å sørge for at anlegget oppdateres i takt med behovene fremtidens elbiler vil ha. Blir en lader ødelagt eller ikke fungerer som den skal, reparerer eller erstatter vi den.

Ohmia Charging installerer en egen strømmåler for ladeanlegget og benytter den til enhver tid ledige kapasiteten. Denne kapasiteten vil i de fleste tilfeller være rikelig og gi beboerne den ladingen de trenger. Ladesystemet vil kunne lade alle bilene samtidig og på en mer effektiv og smart måte enn om hver enkelt hadde sin egen separate lader. 

Hos oss står kvalitet i høysetet og vi er opptatt av å levere god kvalitet i alt vi gjør til enhver tid. Derfor kan du alltid være sikker på at være ladeanlegg er av beste kvalitet, robuste og bygget for behovene dere vil ha i fremtiden.

 

Vi bygger allerede nå ladeparkene våre med tanke på at du som kunde kan levere strøm fra bilen din tilbake til strømnettet når dette blir mulig.

Rettferdig lading for borettslag og sameier

Forutsigbart

Alle får tilrettelagt for lading med en fast og forutsigbar månedskostnad.

Les mer om forutsigbar elbillading.

Enkelt

Vi tar oss av alt som har med elbillading å gjøre. Det eneste du som kunde trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

Les mer om enkel ebillading.

Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.