Lading gjort enkelt

Ohmia Charging tar ansvar for alt når det kommer til lading av ladbare biler i boligselskapet – bortsett fra å koble laderen til bilen.

 

For styret i boligselskapet er jobben enkel:

Ohmia Charging tar ansvar for planlegging, installasjon og service av anlegget. Vi samarbeider med en landsdekkende installasjonspartner som sikrer god kvalitet. En egen strømmåler blir montert og koblet opp mot hver beboers ladeabonnementet. Det betyr at vi tar ansvar for strøm, nettleie og at vi tar all risiko for varierende strømpriser når vi tilbyr en fast månedspris til beboerne.

Vi har en egen forsikring av ladeanlegget. Dette gir en trygghet for boligselskapet hvis det skjer noe. Vår erfaring er at lading av elbil sjeldent er dekt av forsikringene som boligselskapet har fra før.

Ohmia Charging har en egen serviceavdeling som drifter ladeanlegget og behandler alle spørsmål knyttet til ladetjenesten. Styret i boligselskapet slipper alt av administrasjon knyttet til elbillading.

For beboerne blir lading enkelt:

Du som beboer får en forutsigbar og enkel løsning. Du betaler en etableringskostnad for å få tilgang til ladetjenesten og en fast månedskostnad avhengig av ditt ladebehov. Inkludert i månedskostnaden er leie av ladeboksen og ladeanlegget, strømforbruk, drift, forsikring og årlig service av anlegget.