Lading gjort enkelt

Ohmia Charging tar ansvar for alt når det kommer til lading av ladbare biler i boligselskapet – bortsett fra å koble laderen til bilen.

 

For styret i boligselskapet er jobben enkel:

Ohmia Charging tar ansvar for planlegging, installasjon og service av anlegget. Vi samarbeider med en landsdekkende installasjonspartner som sikrer god kvalitet. En egen strømmåler blir montert og koblet opp mot hver beboers ladeabonnementet. Det betyr at vi tar ansvar for strøm, nettleie og at vi tar all risiko for varierende strømpriser når vi tilbyr et fast ladeabonnement til beboerne.

Vi har en egen forsikring av ladeanlegget. Dette gir en trygghet for boligselskapet hvis det skjer noe. Vår erfaring er at lading av elbil sjeldent er dekt av forsikringene som boligselskapet har fra før.

Ohmia Charging har en egen serviceavdeling som drifter ladeanlegget og behandler alle spørsmål knyttet til ladetjenesten. Styret i boligselskapet slipper alt av administrasjon knyttet til elbillading.

For beboerne blir lading enkelt:

Du som beboer får en forutsigbar og enkel løsning. Du betaler en etableringskostnad for å få tilgang til ladetjenesten og en fast månedskostnad avhengig av ditt ladebehov. Inkludert i ladeabonnementet er leie av ladeboksen og ladeanlegget, strømforbruk, drift, forsikring og årlig service av anlegget.


Rettferdig lading for borettslag og sameier

Ohmia_Rettferdig

Rettferdig

Kostnadene blir fordelt rettferdig og kun de som lader betaler. Alle får likevel tilrettelagt for lading.

Ohmia_Smart

Smart

Alltid oppdatert ladeteknologi og nok strøm. Vi leverer en komplett ladepark så du kan lade smart.

Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.