Lading gjort rettferdig

Stadig flere kjøper seg ladbare biler, og behovet for elbillading i boligselskaper øker. Det er ofte vanskelig å finne en rettferdig fordeling av kostnadene til ladeinfrastruktur mellom beboerne. 

Med den nye eierseksjonsloven i 2018 fikk sameier en ny regel om lading av ladbare biler. Styret kan ikke si nei til en seksjonseier som ønsker ladepunkt med mindre de har en saklig grunn. Stortinget har bedt regjeringen om å lage en tilsvarene bestemmelse for borettslag. Hvordan skal beboerne fordele kostnadene seg imellom når noen har elbil og andre ikke?

Ladetjenesten fra Ohmia Charging gir boligselskapet en rettferdig løsning på dette:

Det er ikke alle som har bil. Det applauderer vi. 
Det er ikke alle som har ladbar bil. Det forstår vi. 
Det er rett og slett ikke alle som har behov for lading, og derfor er det urimelig at alle i boligselskapet skal være med å betale for en infrastruktur de ikke benytter.


Det er derfor vi leverer en komplett ladepark helt uten kostnad for felleskapet. Kun de som trenger lader betaler for tjenesten. Med vår løsning er det ikke bare de som har ladbar bil som er vinnerne, men også de som ikke trenger lader nå. Alle får tilrettelagt for lading når boligselskapet inngår avtale med Ohmia Charging, og det vil resultere i en verdiøkning av boligen – uten noen kostnad.


Rettferdig lading for borettslag og sameier

Ohmia_Smart

Smart

Alltid oppdatert ladeteknologi og nok strøm. Vi leverer en komplett ladepark så du kan lade smart.

Ohmia_Enkel

Enkelt

Vi tar ansvar for infrastruktur, strøm og drift slik at lading blir enkelt. Alt inkludert i en forutsigbar månedspris.

Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.