Lading gjort smart

Både elbil og ladeteknologi er i en voldsom utvikling. Det som var state-of-the art for et par år siden, begynner å bli avleggs i dag. I et stadig skiftende landskap kan det være utfordrende å vite hva slags ladeløsning man skal velge.

Boligselskap som er kunde av Ohmia Charging trenger ikke å forholde deg til dette. Det er vårt ansvar å levere en ladeteknologi som spiller på lag med alle de nyeste standardene, og det er vår oppgave å sørge for at anlegget oppdateres i takt med behovene fremtidens elbiler vil ha. Blir en lader ødelagt eller ikke fungerer som den skal, reparerer eller erstatter vi den.

Ohmia Charging installerer en egen strømmåler for ladeanlegget og benytter den til enhver tid ledige kapasiteten. Denne kapasiteten vil i de fleste tilfeller være rikelig og gi beboerne den ladingen de trenger. Ladesystemet vil kunne lade alle bilene samtidig og på en mer effektiv og smart måte enn om hver enkelt hadde sin egen separate lader.

Vi bygger allerede nå ladeparkene våre med tanke på at du som kunde kan levere strøm fra bilen din tilbake til strømnettet når dette blir mulig.