Bilde av Ohmia Charging lader i boligselskap.

Vi har gleden av å invitere deg og styret i boligfelleskapet til infokveld med førpremiere på den nye storfilmen Nordsjøen på ODEON Kino i Oslo torsdag 28. oktober.

Nordsjøen er en ny, norsk storsatsing som handler om det norske oljeeventyret. Du kan lese mer om filmen her. Du vil også få høre mer om oss i Ohmia Charging og hvor enkelt det er å etablere elbillading i ditt boligfelleskap.

Program for kvelden

17.00: Lett servering
17.30: Vi presenterer vår tjeneste for elbillading
18.00: Rull film - Vi ser på filmen Nordsjøen

Vi har begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder. 

Vil du være med på førpremiere til Nordsjøen den 28. oktober?
Meld deg på ved å fylle ut feltene i skjemaet
Velg antall deltagere


Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.