Familie med håret til værs i parkeringskjeller. Bilen og de er fulladet.

Fulladet med Ohmia Charging

Vi leverer en komplett ladepark helt uten kostnad for felleskapet. Kun de som lader betaler.

Rettferdig lading fra 249,- pr. mnd.

Ohmia Charging tar investeringen av en komplett ladepark i borettslag og sameier.

Vi sørger for fulldekning for alle P-plasser, slik at beboere kan koble seg til når behovet for lading melder seg. Har dere avtale med oss, kan beboere enkelt bestille lading fra 249,- pr. mnd.

Har dere avtale med Ohmia Charging?

Lading gjort enkelt, smart og rettferdig

Rettferdig

Alle får tilrettelagt for lading med en rettferdig kostnadsfordeling.

MIA

Smart

Alltid oppdatert ladeteknologi og nok strøm. Vi leverer en komplett ladepark så du kan lade smart.

Enkelt

Vi tar oss av alt som har med elbillading å gjøre. Det eneste du som kunde trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

Hvilket abonnement passer for deg?

Fyll ut informasjon om bil og kjørelengde, så får du opp forslag til pakke og pris.

Kjørelengde

3 000 KM
8 000 KM
12 000 KM
20 000 KM
25 000 KM

Lademønster

MEST HJEMME
HER OG DER
MEST BORTE
NESTEN ALDRI

Nytt fra Ohmia Charging

Vi nærmer oss 2025 og året regjeringen har satt som mål at nybilsalget kun skal bestå av nullutslippsbiler. Det har blant annet ført til at elbil-eiere ikke lenger er en minoritet i landet vårt (🥳). Den økende bestanden av elbilister har resultert i endringer i lovverk, teknologi i en rivende utvikling og elbilister med nyoppståtte behov.
Er det brannfarlig? Kan man få støt? Og hvor fort lader man egentlig?
Sammen med Elbilforeningen arrangerte vi et webinar torsdag 4 februar. Her deler vi våre beste ladetips i kulda, hvilke modeller vi vil se på markedet i løpet av 2021, samt hvordan du går frem for å få en ladeboks hjemme i ditt borettslag eller sameie!
Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.