Jente med lyst elektrisk hår og lurt smil.

Vil du være med på vår satsing på smart elbil-lading?

Ohmia Charging skal ta elbillading inn i en ny æra. Det skal vi gjøre gjennom å tilby en smart og rettferdig ladeløsning til borettslag og sameier i et nordisk perspektiv. Når vi søker nye medarbeidere vil du finne det her!

Key Account Manager i Stavanger

Salg av smarte ladesystemer for elbiler

Ohmia Charging åpner avdelingskontor i Stavanger. Kan du tenkte deg å være med på oppstarten av en ny og spennende bedrift som tilbyr smarte og rettferdige ladesystemer for elbiler?

Du får ansvar for salg til borettslag og sameiere i Stavanger regionen. Du leder salgsprosesser fra start til mål. Oppfølging av leads, kvalifisering, salgsmøter med presentasjoner, tilbud og til kontraktsignering. Vi er også i gang med spennende salg i samarbeid med partnere.


Prosjektleder i Stavanger

Salg av smarte ladesystemer til borettslag og sameier.

Ohmia Charging åpner i Stavanger. Kan du tenkte deg å være med på oppstarten av en ny spennende bedrift som tilbyr smarte ladesystemer for elbiler i borettslag og sameier?

Du får lede prosjekter som sørger for at borettslag, sameier og nybygg i Stavanger-regionen får installert våre smarte ladesystemer. Du tar ansvar for planlegging, prosjektering og gjennomføring av prosjekter sammen med våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Vi i Ohmia Charging har ambisjoner om å ta en ledende posisjon i markedet for lading av elbiler. Vi satser flere steder i Norge og har etablert oss i Oslo, Bergen og Trondheim hvor etterspørselen er meget stor.