Jente med lyst elektrisk hår og lurt smil.

Sikre deg tilgang til ladeanlegget for kun kr 2990

Fleksibelt for deg som ikke har elbil – ennå

Vi tilbyr nå muligheten til å spare penger ved å sikre deg tilgang til ladeanlegget til en god pris.

I mai får du tilgang til borettslagets eller sameiets ladeanlegg til kun kr 2990 (ordinær pris kr 4990). Etableringskostnaden vil stige etter kampanjeperioden, så nå har du sjansen til å gjøre en smart investering!

Ohmia Ready lønner seg for deg som vet at du trenger elbillader på sikt – enten det er om noen uker, måneder eller år. Du har ingen frist på å bestille verken ladeabonnement eller bil!

Etableringskostnaden for ladetilgang er en engangssum. Du får ingen løpende kostnader før du bestiller et ladeabonnement. Abonnementet tegner du først når du har behov for å lade – les mer om våre ladeabonnement her.

Dersom du allerede har bil og behov for å lade, velger du Ohmia Now og bestiller ladeabonnement for å begynne å lade med en gang.

Slik fungerer Ohmia Ready

Når du kjøper Ohmia Ready, betaler du for tilgang til ladeanlegget. Du bestemmer selv når du vil begynne å benytte deg av dette.

Når du er klar for å ta laderen i bruk, tegner du et ladeabonnement. Det gjør du enkelt via min side som du fikk tilgang til når du bestilte tilgang til ladeanlegget.

Når du har bestilt et ladeabonnement, sender vi deg en lader i posten som du selv kan klikke på plass på strømuttaket ved parkeringsplassen din. Da skal alt være klart for at du kan koble laderen til bilen og bli fulladet.