Vi fortsetter lanseringsfesten 🥳

Bor du i et boligselskap med Ohmia Charging får du to måneders kWt i velkomstbonus!

Nå får du to måneders kilowattimer (kWt) i bonus, som kan komme godt med i perioder da du lader litt mer enn vanlig. Hvis du for eks. velger et ladeabonnement som inkluderer 200 kWt, får du 400 kWt i bonus på toppen. KWt som du ikke bruker opp, overføres automatisk til neste periode, og har ingen utløpsdato*. 

Du kan skreddersy ditt ladeabonnement til å passe ditt ladebehov og antall kWt du bruker i måneden. Du får en fast månedspris med alt inkludert – fra strøm til ladeboks og drift av anlegget. I disse tider, med høye strømpriser i store deler av landet, er vår tjeneste ekstra gunstig! Les mer om våre ladeabonnement.

Bestill ladeabonnement

 

Kampanjen gjelder f.o.m. 24. mars t.o.m. 31. mai, og tilbys alle nye kunder.
*Du kan spare opptil tre måneder av antallet kWt i ditt ladeabonnement, men det er ingen utløpsdato på disse.

 

Nå kan du se hvor mange kWt abonnementet inneholder og hvor mye strøm du har brukt
Nå kan du se hvor mange kwt abonnementet inneholder, og hvor mye strøm du har brukt.
Få en enklere hverdag med ladeabonnement fra Ohmia Charging
Ladeanlegg i Smiberget borettslag
Smiberget borettslag er godt fornøyd med ladeanlegg fra Ohmia Charging
Tips oss om ditt boligselskap
Fyll ut informasjon nedenfor, så tar vi kontakt med ditt boligselskap for en uforpliktende prat.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.