Bestill en uforpliktende befaring
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende befaring.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er ditt navn, din rolle i boligselskapet, telefon, navnet og adresse til sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Komplett og skreddersydd ladeanlegg

Ohmia Charging er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Med vår tjenestebaserte ladeløsning får alle i boligselskapet mulighet til å lade sin elbil ved at vi klargjør alle p-plasser for lading.

Vi gjør elbillading enkelt for både styre og beboer ved at vi håndterer all planlegging og bygging av ladeanlegget fra A ti Å. Vi tar også hele etableringskostnaden for ladeanlegget. Når prosessen er ferdig bestiller beboer selv enkelt ladeabonnement på våre nettsider.

Har dere ladere som beboere selv har satt opp i dag, men har behov for et komplett anlegg med lademulighet for alle? Har dere oppdaget hvor mye jobb det er å administrere anlegget selv? Det kan vi hjelpe dere med!

Les mer

 

Ohmia Charging leverer ladeanlegg av høy kvalitet
Vi leverer et komplett ladeanlegg av høy kvalitet
Ev-eksperten forklarer hva du bør se etter ved valg av ladeleverandør
Hva bør du se etter ved valg av ladeleverandør?
Ladeanlegg i Smiberget borettslag
Smiberget borettslag er godt fornøyd med ladeanlegg fra Ohmia Charging