Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende bestilling av ladeabonnement eller andre ting knyttet til vår ladetjeneste? Se gjerne spørsmål og svar.

Telefon: 46 42 60 00
E-post: ohmia@ohmiacharging.no, eller benytt kontaktskjema nedenfor. 

Åpningstider:
Mandag - Fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

Ønsker du å se på muligheten for ladeanlegg i ditt borettslag eller sameie? Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring!

Bestill befaring

Kontakt oss
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Våre kontorer

Vi er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier.

Ønsker du å komme i kontakt med oss for å se på muligheten for ladeanlegg i ditt borettslag eller sameie? Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring her eller ta kontakt direkte med en av våre regionsledere.


Nord - Fra Ålesund til Tromsø

Trondheim
Klæbuveien 118
7031 Trondheim

Kenneth Lyng
Regionsleder
+47 92629899


Øst - Fra Innlandet til Sør-landet

Oslo
Nydalsveien 28
0484 Oslo

Jan-Egil Roll
Regionsleder
+47 97148357


Vest - Fra Stord til Sognefjorden i Nord

Bergen
Storebotn 12b
5309 Kleppestø

Yngve Sørensen
Regionsleder
+47 46813338


Rogaland - Fra Egersund i sør til Haugesund i Nord

Stavanger
Travbaneveien 3B
4031 Forus

Per Ivar Abrahamsen
Regionsleder
+47 93446022

Kart over våre lokasjoner