Mann administerer sitt ladeabonnement for elbil

Våre ladeabonnement

Våre ladeabonnement inkluderer alt du trenger for å ha en fulladet bil. I dette inngår et fremtidsrettet og høyteknologisk ladeanlegg som fordeler strømmen på en smart og effektiv måte, drift av anlegget, forsikringer, garanti, teknologiske oppdateringer ved behov og kundeservice. Sist, men ikke minst, er alt strømforbruk inkludert, noe som betyr at du ikke trenger å tenke på svingninger i strømprisen. Alt du trenger å tenke på er å koble laderen til bilen!

Abonnementet tilpasses ditt behov basert på biltype, hvor mange kilometer du kjører i året og hvor du lader mest. Prisen er fra kr 199 per måned. Lurer du på hva et ladeabonnement ville koste for deg? Du kan finne din pris i vår ladekalkulator.

Elbillading har aldri vært enklere

Vi installerer et topp moderne og høyteknologisk ladeanlegg som gir lademulighet for alle. Når anlegget er klart finner du en bakplate som laderen skal festes på - dette kaller vi Plug-and-play. Når du har bestilt et ladeabonnement mottar du laderen i posten etter få dager, og den kan du enkelt klikke på plass selv

Administrer abonnementet på Min side

Min side kan du gjøre endringer i abonnementet, starte og stoppe ladingen, låse kabelen fast i laderen eller restarte laderen ved behov. Du kan også aktivere bruk av ladebrikke om du ønsker det. Her finner du også kilometersjekken, hvor du kan legge inn hvor mange kilometer du har kjørt i år, og se hvordan du ligger an i forhold til inkluderte kilometer i ditt abonnement.

Fordeler med ladeabonnement

  • Ladeabonnement med fast månedspris
  • Inkludert strøm, drift av anlegget, forsikringer og full garanti
  • Teknologiske oppdateringer ved behov
  • Kundeservice med god responstid
  • Ingen etableringskostnad
  • Ingen bindingstid
  • Ohmia Plug-and-play – p-plass klargjort for lading

 

Her kan du lese mer om oss og finne vanlige spørsmål og svar.