Mann administerer sitt ladeabonnement for elbil

Våre ladeabonnement

Våre ladeabonnement har en fast og forutsigbar månedspris, og inkluderer alt du trenger for å ha en fulladet bil. I det inngår tilgang til ladeboks, drift av anlegget, forsikringer, garanti, teknologiske oppdateringer og kundeservice. Sist, men ikke minst, er alt strømforbruk inkludert, noe som betyr at du ikke trenger å tenke på svingninger i strømprisen, månedsprisen er den samme uansett. I disse tider, med rekordhøye strømpriser i store deler av landet, er våre ladeabonnement ekstra gunstige!

Vi anbefaler et ladeabonnement basert på biltype, hvor mange kilometer du kjører i året og hvor du lader mest. Abonnementet inneholder et antall kilowattimer per måned, og du kan når som helst endre abonnementet etter behov. KWt du ikke har brukt, overføres til neste periode*. Prisen er fra kr 199 per måned. Lurer du på hva et ladeabonnement ville koste for deg? Du kan finne din pris i vår ladekalkulator (PS: du kan få rabatt på elbillading med Mastercard fra DNB). 

* kWt roll-over uten utløpsdato. Du kan spare opptil tre ganger kWt inkludert i ditt abonnement

 

Bestill ditt ladeabonnement her

Hva er inkludert i ladeabonnementet?

🔧 Drift og vedlikehold av anlegget, forsikringer og full garanti
💵  En fast og forutsigbar månedspris. Prisen er den samme uansett!
⚡ Strøm og nettleie inkludert i månedsprisen
🔋 Tilgang til smart ladeboks som fordeler tilgjengelig kapasitet
💍 Ingen bindingstid
📞 Kundeservice med god responstid, både på mail, telefon og Facebook
📈 Oversikt over forbruk
🔄 kWt roll-over uten utløpsdato. Du kan spare opptil tre ganger kWt inkludert i ditt abonnement
💡 Teknologiske oppgraderinger

 

Her kan du lese mer om oss og finne vanlige spørsmål og svar. 

Elbillading har aldri vært enklere

Vi installerer et topp moderne og høyteknologisk ladeanlegg som gir lademulighet for alle. Når anlegget er klart finner du en bakplate som laderen skal festes på - dette kaller vi Plug-and-play. Når du har bestilt et ladeabonnement mottar du laderen i posten etter få dager, og den kan du enkelt klikke på plass selv

Administrer abonnementet på Min side

På Min side kan du starte og stoppe ladingen, låse kabelen fast i laderen eller restarte laderen ved behov. Du kan også aktivere bruk av ladebrikke om du ønsker det.

Her får du også full oversikt over hvor mange kWt ditt abonnement inneholder, hvor mye strøm du har brukt i perioden, og hvor mye du har i roll-over fra tidligere perioder. Du kan når som helst endre abonnementet hvis du har behov for mer eller mindre strøm. 

Du vil bli varslet i god tid dersom du bruker flere kWt enn du har inkludert i ditt ladeabonnement. I så fall må du oppgradere abonnementet hvis du ønsker å fortsette å lade frem til neste periode starter.

 

Nå kan du se hvor mange kWt abonnementet inneholder og hvor mye strøm du har brukt
Nå kan du se hvor mange kwt abonnementet inneholder, og hvor mye strøm du har brukt.
Få en enklere hverdag med ladeabonnement fra Ohmia Charging
Animasjonsfilm hvordan montere laderen din selv
Hvordan monterer du laderen din selv? Vi viser deg hvordan!