Hei 👋

Vi vil gjerne benytte anledningen til å dele mer informasjon om våre ladeabonnement slik at dere kan oppdatere boligfellesskapets interne sider (som nettsider, facebook-grupper eller styretavler). 

Last ned PDF i A4 format her

Last ned annonse i bilde format her

Du laster ned filene ved å trykke pil ned etter du har åpnet lenkene ovenfor. Dersom du ønsker å skrive den direkte ut så velger du ikonet for skriver.

Lurer dere på noe mer?

Vi har samlet sammen ofte spurte spørsmål her og skulle det være noe annet så er det bare å ta kontakt med vår kundeservice på 46 42 60 00 eller ohmia@ohmiacharging.no.

Nytt fra Ohmia Charging

Bilprodusenter sliter med å møte etterspørselen etter nye elbiler, og leveringstiden på enkelte modeller har blitt ekstra lang som en følge av komponentmangel og en verdensomfattende pandemi. Det er likevel ingen grunn til å vente med å skaffe seg elbil. Her får du tips til elbiler du kan få raskt – nærmest på dagen!
Kjøpe elbil nå eller vente? Du har kanskje stilt deg selv dette spørsmålet. Men det er ingen grunn til å vente med moroa, du kan trygt kjøpe elbil nå!
I 2025 har regjeringen satt som mål at nybilsalget kun skal bestå av nullutslippsbiler. Vi nærmer oss 2025 med stormskritt og salg av elbil har aldri vært høyere! Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) opplyser at hele 77,5 prosent av nybilsalget besto av elbiler i september. Det er grunn til jubel og hurrarop!