La alle beboere få mulighet til å lade bilen i deres boligselskap!

En fast pris. Alt inkludert i ett abonnement.

Med Ohmia Charging får alle i ditt borettslag eller sameie mulighet til å lade, med en rettferdig kostnadsfordeling for fellesskapet. Vi installerer ladeinfrastruktur til alle parkeringsplasser. De som lader betaler et fast og forutsigbart månedlig ladeabonnement.

Lading har aldri vært enklere enn når det leveres som en tjeneste, for både styret og beboer. Kundeforhold, vedlikehold, oppgraderinger, support og fakturering tar vi oss av. Alt du som elbilist trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

Vil du tipse ditt borettslag eller sameie om Ohmia Charging?

 Klikk her

 

Ohmia plug and play ladeanlegg

Beboer i Hagaløkka sameie kobler lader til ladeboks
Ønsker du å vite hva våre kunder sier om oss? Torstein deler av sine erfaringer med Ohmia Charging.
Lading som en tjeneste thumbnail
Hva er egentlig elbillading som en tjeneste? Vi forteller deg mer om vårt konsept her!
Animasjonsfilm hvordan montere laderen din selv
Hvordan monterer du laderen din selv? Vi viser deg hvordan!
Dame lader elbil på Ohmia Charging ladeanlegg

Alt inkludert i en tjeneste

Hvordan bygger vi våre ladeanlegg?

Alle parkeringsplasser vil bli klargjort for lading, ved at vi legger opp strømtilførsel og forsegler det med et hurtigkoblingsdeksel - det kaller vi plug-and-play. Ladingen er skånsom for både bilen og strømnettet, og du kan lade opptil 10X raskere sammenlignet med vanlig stikkontakt. 

Hvorfor velge et smart ladeanlegg?

Med et smart og lastfordelt ladesystem snakker laderne sammen og fordeler og justerer strøm- kapasiteten til der det trengs mest. Du trenger aldri å bekymre deg for at noen ikke får nok strøm. 

Hva om vi har en ladeløsning fra før?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring. Det er mange faktorer som spiller inn, men med en befaring kan vi se på muligheten for at dere kan få lading som en tjeneste. Det er for eksempel mulig at vi kan bruke eller kjøpe deler av infrastrukturen som er bygget fra tidligere. Vi kan også skifte ut ladepunktene til dagens standard uten kostnad for den enkelte beboer.

Når ladeanlegget er ferdigstilt har du som beboer tre alternativ:

 

Ohmia Ready (uten abonnement)
Du får kampanjepris på tilgang til ladeanlegget i en begrenset periode. Tilbudet er attraktivt for deg som vurderer å kjøpe elbil. Du får ingen løpende kostnader før du bestiller et ladeabonnement. Abonnementet tegner du når du skal bruke laderen. Les mer om Ohmia Ready her!

Lurer du på hvilken elbil som passer deg best?
Ta vår elbiltest her!

 

Ohmia Now (med abonnement)
Ønsker du å lade med en gang betaler du en etableringspris og bestiller et ladeabonnement. Du kan bestille ditt ladeabonnement her!

Les mer om hva som er inkludert i vår ladetjeneste her

Ohmia Later
Har du ikke el- eller hybridbil, betaler du ingenting. Du kan fortsatt bestille et ladeabonnement på et senere tidspunkt uten kampanjepris.

Ønsker du å vite mer?

Vi har samlet opp og svart på typiske spørsmål mange lurer på her

 Les spørsmål og svar her

Leif Egge forteller om ladeabonnement fra Ohmia Charging
Hva er egentlig inkludert i våre ladeabonnement? Vår EV-Ekspert Leif forteller.
Prosjektleder Joakim viser frem et Ohmia ladeanlegg
Vår prosjektleder Joakim viser oss et ladeanlegg og hvordan du enkelt monterer en lader på våre plug-and-play bakplater.
Beboer i Bjørnefaret borettslag forteller om sine erfaringer
Wendell i Bjørnefaret forteller om sine erfaringer med å velge ladeabonnement og kundesupport hos Ohmia.
Tips om boligfellesskap
Fyll ut informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.