Kort om Ohmia Charging

Ohmia Charging er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Vi leverer elbillading som en tjeneste – helt administrasjonsfritt for styret, og enkelt for beboere. Les mer her

Med Ohmia Charging får alle i borettslaget eller sameiet mulighet til å lade når de har behov for det. Med vår ladeløsning får alle i boligselskapet mulighet til å lade sin elbil ved at vi trekker strøm til hver plass og klargjør alle parkeringsplasser for lading. Det kaller vi Ohmia Plug and Play.

Vi er eid av TrønderEnergi som har mange tiårs erfaring med fornybar energi og grønn omstilling. Sammen leverer vi fornybar energi med opprinnelsesgarantier til alle våre ladeanlegg.

Dame som lader elbillen sin på et anlegg fra Ohmia Charging
Tips oss om ditt boligselskap
Fyll ut informasjon nedenfor, så tar vi kontakt med ditt boligselskap for en uforpliktende prat.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Ønsker du å tipse ditt boligselskap om Ohmia Charging?

Last ned vår brosjyre og send til kontaktperson i ditt boligselskap.