Ditt borettslag eller sameie har valgt Ohmia Charging som leverandør av elbillading som en tjeneste. For oss er det viktig å gjøre elbillading enkelt - slik at det er enkelt for deg å kjøre elektrisk, rettferdig - kun de som lader skal betale og ikke minst smart - vi opererer med markedets nyeste teknologi og ladefunksjoner. Alt du trenger å tenke på er å koble laderen til bilen. 

Vi har begynt å planlegge installasjonen av infrastruktur i garasjeanlegget.  Nødvendig søknad hos Netteier er sendt for å kunne utvide deres elektriske anlegg. Vi vil først kunne legge frem en detaljert fremdriftsplan når Nettmeldingen er godkjent av netteier. Du vil få videre  instrukser fra ditt styre når biler og annet må flyttes for å tilrettelegge slik at det er enkelt for installatørene å. komme til i garasjen.

Du kan først bestille en lader når anlegget er ferdigstilt! Styret vil komme med informasjon om når dere kan begynne å bestille. Ønsker du å se nærmere på våre ulike ladeabonnement finner du vår ladekalkulator her

 

Kort om Ohmia Charging:  

OhmiaCharging tar investeringen av en komplett ladepark i ditt boligselskap uten kostnader for fellesskapet.  Vi etablerer ladeparken med fulldekning for alle p-plasser, slik at beboere kan koble seg til ladeanlegget når behovet for lading melder seg.

Det er ingen bindingstid på ladetjenesten for beboere i boligselskapet.  Som beboer får du en forutsigbar og enkel løsning. Du betaler en etableringskostnad for tilgang til ladetjenesten, siden oppretter du et ladeabonnement som er et fast månedlig beløp. Ditt ladeabonnement kalkuleres ut fra din bil, hvor mange kilometer du kjører i løpet av et år og ditt lademønster.

Inkludert i denne prisen finner du lader, garanti, service og support, forsikringer, driftsavtale med årlige kontroller og sikring mot effektavgifter med egen måler og strømabonnement. Med våre smarte ladere vil det i tillegg alltid være nok strøm til alles kjørebehov. Med lading fra Ohmia Charging er det ikke bare de som har ladbare biler som er vinnerne, men også de som ikke trenger lading akkurat nå. Skulle ditt ladebehov endres, kan ladeabonnementet enkelt justeres.

Vi tar stor ære i å gjøre elbillading enkelt for ditt boligselskap. Derfor er det veldig viktig at våre samarbeidspartnere og ladeteknologi spiller på lag med alle de nyeste standardene. Det er i tillegg vår oppgave å sørge for at anlegget oppdateres i takt med behovene fremtidens elbiler vil ha. Blir en lader ødelagt eller ikke fungerer som den skal, reparerer eller erstatter vi den.