Velkommen 👋🏼

til et boligselskap med Ohmia Charging som leverandør av elbillading som en tjeneste 


For oss er det viktig å gjøre elbillading enkelt, rettferdig og smart. 
Enkelt: 
Det skal være enkelt for deg å kjøre elektrisk og alle skal ha tilgang til elbillading.
Rettferdig: Det skal være en rettferdig kostnadsfordeling slik at kun de de som lader skal betale.
Smart: Vi skal ha markedets nyeste teknologi og ladefunksjoner. Alt du som kunde skal trenge å tenke på er å koble laderen til bilen. 

Vi har begynt å planlegge installasjonen av ladeinfrastruktur i parkeringsanlegget deres.  Vi har sendt nødvendige søknader hos netteier, slik at vi kan utvide deres elektriske anlegg. Vi vil først kunne legge frem en detaljert fremdriftsplan når nettmeldingen er godkjent av netteier.  Du vil få videre  instrukser fra ditt styre når biler og annet må flyttes for å tilrettelegge slik at det er enkelt for vår installatør å komme til i garasjen.

Ønsker du å bestille et ladeabonnement?

Du kan først bestille et abonnement når anlegget er ferdigstilt! 
Styret vil komme med informasjon om når dere kan bestille.
Ønsker du å se nærmere på våre ulike ladeabonnement?

Animasjonsfilm hvordan montere laderen din selv
Hvordan monterer du laderen din selv? Vi viser deg hvordan!
Ohmia Charging ladeanlegg
Bli litt bedre kjent med oss og lading som en tjeneste her!
Beboer i Hagaløkka sameie kobler lader til ladeboks
Ønsker du å vite hva våre kunder sier om oss? Torstein deler av sine erfaringer med Ohmia Charging.

Vi har samlet og besvart spørsmål mange av våre kunder typisk har i leveransefasen

Litt om Ohmia Charging

Ohmia Charging eies av TrønderEnergi som igjen eies av 18 trønderske kommuner og KLP. TrønderEnergi har jobbet med fornybar energi i over 70 år, og har de siste årene gått fra å være et tradisjonelt strøm og nettselskap til å bli et innovativt teknologiselskap. Sammen deler vi ambisjoner om et grønt, null-utslippssamfunn. 

Ohmia Charging leverer elbillading som en tjeneste til borettslag og sameier. Vi tar investeringen av en komplett ladepark i ditt boligselskap uten kostnader for fellesskapet.  Vi etablerer ladeparken med fulldekning for alle p-plasser, slik at beboere kan koble seg til ladeanlegget når behovet for lading melder seg.

Det er ingen bindingstid på ladetjenesten for beboere i boligselskapet.  Som beboer får du en forutsigbar og enkel løsning. Du betaler en etableringskostnad for tilgang til ladetjenesten, siden oppretter du et ladeabonnement som er et fast månedlig beløp.

Ditt ladeabonnement kalkuleres ut fra hva slags bil du har, hvor mange kilometer du kjører i løpet av et år og ditt lademønster.

Inkludert i prisen finner du lader, garanti, service og support, forsikringer, driftsavtale med årlige kontroller og sikring mot effektavgifter med egen måler og strømabonnement. Med våre smarte ladere vil det i tillegg alltid være nok strøm til alles kjørebehov. Med lading fra Ohmia Charging er det ikke bare de som har ladbare biler som er vinnerne, men også de som ikke trenger lading akkurat nå. Skulle ditt ladebehov endres, kan ladeabonnementet enkelt justeres.

Vi tar stor ære i å gjøre elbillading enkelt for ditt boligselskap. Derfor er det veldig viktig at våre samarbeidspartnere og ladeteknologi spiller på lag med alle de nyeste standardene. Det er i tillegg vår oppgave å sørge for at anlegget oppdateres i takt med behovene fremtidens elbiler vil ha. Blir en lader ødelagt eller ikke fungerer som den skal, reparerer eller erstatter vi den.