Elbillading i nybygget

Øk boligprosjektets lønnsomhet og attraktivitet

Tidligere har utbygger tatt kostnaden og jobben med å tilrettelegge for elbillading i boligprosjektet. Boligkjøper har måttet betale opptil flere titalls tusen for å få etablert en ladeboks på sin parkeringsplass. Det kan oppleves både ufordelaktig og dyrt.

Med vårt nye ladekonsept for nybygg blir det både rettferdig for beboere og kostnadsfritt for utbygger. Som spesialister på elbillading i boligselskap tar vi kostnaden og jobben med å installere infrastrukturen og klargjøre alle p-plasser i nybygget for elbillading.

Med vårt plug-and-play konsept får alle mulighet til å lade sin bil. Vi etablerer en smart og laststyrt ladepark hvor beboerne enkelt kan koble seg til når behovet for lading melder seg. De tegner egne abonnement direkte med oss, som kan starte allerede ved overtagelse. I deres abonnementspris er alt inkludert: lader, strøm, service, kontroller, forsikringer og bytte av ladere ved feil eller når teknologisk utvikling tilsier det.

Ønsker du Ohmia i ditt boligprosjekt?

Kontakt oss

Elbillading i boligprosjektet

Fordeler ved Ohmia

Tar all finansiell- og teknologisk risikoFelles ladeløsning for alle beboereBeboerne kan enkelt koble seg til ladeanlegget når behovet oppstårFremtidsrettet ladeteknologiFull garanti for boligselskapetKostnadsfri bytte av lader ved feil eller når teknologisk utvikling tilsier detNok strøm til alles kjørebehov
Tar all fakturering, support og serviceForsikring av lader og infrastrukturMin-side-løsningDriftsavtale med årlige kontrollerTegner eget strømabonnement på anleggetLastfordelingSom en ren tjenesteleverandør av elbillading, kan sameiet si opp tjenesten uten kostnader etter avtaleperioden er over

Ladeabonnement

Som skreddersydd for nybygg!

For boligkjøpere har det aldri vært enklere å få tilgang til lading. De betaler en etableringspris for tilgang til ladetjenesten og en fast månedspris for sitt ladeabonnement.

Ladeabonnementet blir beregnet ivår priskalkulator, tilpasset beboerens bil og behov. Når beboeren har bestilt et abonnement sender vi en lader i posten. Den klikkes på strømuttaket vi har satt opp på beboerens p-plass. Det gjør beboer selv, eller med hjelp fra oss mot et lite gebyr. Når det er gjort kobles ladekabelen til bilen ogbeboeren er klar til å bli fulladet! 

 Se våre ladeabonnement!

Elbillading i bolig og næringsprosjekter

Les om Frost Eiendom sin erfaring med Ohmia elbillading i sitt boligprosjekt.

Ønsker du som utbygger å vite mer om Ohmia?
Fyll ut feltene under og vi kontakter deg så fort vi får mulighet!
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.