Registrer deg i vårt kundepanel

Gøy at du vil være med å teste ut nye konsepter og hjelpe oss å bli bedre! 

Som en del av kundepanelet, vil du kunne bli invitert til å teste ut nye konsepter og gi generelle tilbakemeldinger på hvordan tjenesten vår til en hver tid kan bli bedre. Sesjonene innebærer alt fra demonstrasjoner, intervjuer og spørreundersøkelser. Dette vil vi opplyse om i invitasjonen. Dine personopplysninger vil bli anonymisert. 

Ved deltagelse i panelene vil vi sørge for at du får en liten gave som takk for hjelpen. 

Kundepanel registrering
Er du kunde hos oss?

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.