Velkommen som kunde hos Ohmia Charging

Vi gleder oss til å starte med etableringen av deres ladeanlegg. I mellomtiden kan du lese mer om stegene til ett ferdigstilt ladeanlegg.

Steg 1 - Planlegging av ladeanlegget

En av våre prosjektledere vil ta kontakt med dere for å avtale planleggingen av ladeanlegget. Dere vil ha kontakt med samme prosjektleder gjennom hele leveransen. Når vi har skaffet oss alle nødvendige dokumenter så vil dere motta en fremdriftsplan for oppstart og ferdigstilling av anlegget. Dersom det blir behov for befaring så vil vi ta kontakt for å avtale dette.

Steg 2 - Utbyggingen av ladeanlegget

Vi vil avholde befaring ved oppstart hvor alle våre utførende entreprenører er representert sammen med dere. Vår prosjektleder vil holde dere informert underveis i prosessen, og dere vil motta informasjon som dere kan distribuere videre til beboerne.

Steg 3 - Ladeanlegget er ferdigstilt

Det er nå klart for å bli fulladet! Vår prosjektleder vil informere om ferdigstilt anlegg og hvordan deres beboere kan bestille ladeabonnement. Les mer om våre ladeabonnement her

Steg 4 - Ohmia Charging drifter ladeanlegget

Vi har en egen driftsavdeling som drifter ladeanlegget og eget kundesenter som behandler alle spørsmål knyttet til ladetjenesten. Dere slipper alt av administrasjon knyttet til elbillading. Les mer her

Lurer du på noe mer?

Det er bare å ta kontakt med oss dersom det skulle være noe, vi har også samlet sammen det de fleste lurer på her