21 DES
Sjekk ditt forbruk i forhold til ditt ladeabonnement med Kilometersjekken

Har du hel-elektrisk bil? Nå kan du sjekke hvordan du ligger an i forhold til ditt ladeabonnement i kilometersjekken!

 

Når man skal ut på reise så vet man stort sett hvor lang reisen blir, spesielt ved hjelp av dagens teknologi. Om det skulle være i kilometer, minutter eller nautiske mil. Men så er det jo sånn da, at i vårt lille land med fire årstider, vind og vær - at uforutsette hendelser oppstår.

Derfor har vi gjort det som et av våre kjernemål at vi skal gjøre det enkelt for deg. Enkelt og forutsigbart. Vi ser derfor forbi alle uforutsette hendelser og bilens forbruk når du er på reise. Det viktigste vi forholder oss til er – hvor mange kilometer du kjører totalt i løpet av et år.

Noe av det beste som har kommet ut av året 2020 er at vi nå har gjort det enklere for deg som kunde å kontrollere om du har riktig ladeabonnement. I «kilometersjekken» under «min side» legger du inn den nyeste kilometerstanden i bilen din. Systemet regner ut differansen mellom kilometerne du oppga ved starten av ditt ladeabonnement og faktisk kjørte kilometer. kjører du mindre eller mer enn hva abonnementet ditt inkluderer kan du enkelt tilpasse ditt ladeabonnement.

Vi håper du får nytte av og liker den nye funksjonen! Vi ønsker deg en god jul og mange fine bilreiser i året som kommer.

Fulladet hilsen fra Ohmia Charging


Andre nyheter

En ladetjeneste tilpasset en helelektrisk fremtid

Vi nærmer oss 2025 og året regjeringen har satt som mål at nybilsalget kun skal bestå av nullutslippsbiler. Det har blant annet ført til at elbil-eiere ikke lenger er en minoritet i landet vårt (🥳). Den økende bestanden av elbilister har resultert i endringer i lovverk, teknologi i en rivende utvikling og elbilister med nyoppståtte behov.

Kan man lade elbil i vanlig stikkontakt?

Er det brannfarlig? Kan man få støt? Og hvor fort lader man egentlig?

Webinar: vinter og elbil, en god kombinasjon?

Sammen med Elbilforeningen arrangerte vi et webinar torsdag 4 februar. Her deler vi våre beste ladetips i kulda, hvilke modeller vi vil se på markedet i løpet av 2021, samt hvordan du går frem for å få en ladeboks hjemme i ditt borettslag eller sameie!