21 DES
Sjekk ditt forbruk i forhold til ditt ladeabonnement med Kilometersjekken

Har du hel-elektrisk bil? Nå kan du sjekke hvordan du ligger an i forhold til ditt ladeabonnement i kilometersjekken!

 

Når man skal ut på reise så vet man stort sett hvor lang reisen blir, spesielt ved hjelp av dagens teknologi. Om det skulle være i kilometer, minutter eller nautiske mil. Men så er det jo sånn da, at i vårt lille land med fire årstider, vind og vær - at uforutsette hendelser oppstår.

Derfor har vi gjort det som et av våre kjernemål at vi skal gjøre det enkelt for deg. Enkelt og forutsigbart. Vi ser derfor forbi alle uforutsette hendelser og bilens forbruk når du er på reise. Det viktigste vi forholder oss til er – hvor mange kilometer du kjører totalt i løpet av et år.

Noe av det beste som har kommet ut av året 2020 er at vi nå har gjort det enklere for deg som kunde å kontrollere om du har riktig ladeabonnement. I «kilometersjekken» under «min side» legger du inn den nyeste kilometerstanden i bilen din. Systemet regner ut differansen mellom kilometerne du oppga ved starten av ditt ladeabonnement og faktisk kjørte kilometer. kjører du mindre eller mer enn hva abonnementet ditt inkluderer kan du enkelt tilpasse ditt ladeabonnement.

Vi håper du får nytte av og liker den nye funksjonen! Vi ønsker deg en god jul og mange fine bilreiser i året som kommer.

Fulladet hilsen fra Ohmia Charging


Andre nyheter

Elbilandelen øker – på god vei mot nullutslipp i 2025

I 2025 har regjeringen satt som mål at nybilsalget kun skal bestå av nullutslippsbiler. Vi nærmer oss 2025 med stormskritt og salg av elbil har aldri vært høyere! Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) opplyser at hele 77,5 prosent av nybilsalget besto av elbiler i september. Det er grunn til jubel og hurrarop!

Rekordhøye strømpriser - men ikke med elbillading fra Ohmia Charging

Denne høsten har vi allerede sett rekordhøye strømpriser – og det er stor sannsynlighet for at prisene vil fortsette å øke! Som ladekunde hos Ohmia Charging trenger du ikke tenke på noe av dette, siden månedsprisen for elbillading er den samme uansett.

Rekkeviddeangst? Her er tipsene som gjør at du kan slappe av.

Du kommer langt med god rekkevidde på bilen. Det blir stadig flere ladeplasser langs veien. Men den beste kuren mot rekkeviddeangst er stabil hjemmelading!