21 DES
Sjekk ditt forbruk i forhold til ditt ladeabonnement med Kilometersjekken

Har du hel-elektrisk bil? Nå kan du sjekke hvordan du ligger an i forhold til ditt ladeabonnement i kilometersjekken!

 

Når man skal ut på reise så vet man stort sett hvor lang reisen blir, spesielt ved hjelp av dagens teknologi. Om det skulle være i kilometer, minutter eller nautiske mil. Men så er det jo sånn da, at i vårt lille land med fire årstider, vind og vær - at uforutsette hendelser oppstår.

Derfor har vi gjort det som et av våre kjernemål at vi skal gjøre det enkelt for deg. Enkelt og forutsigbart. Vi ser derfor forbi alle uforutsette hendelser og bilens forbruk når du er på reise. Det viktigste vi forholder oss til er – hvor mange kilometer du kjører totalt i løpet av et år.

Noe av det beste som har kommet ut av året 2020 er at vi nå har gjort det enklere for deg som kunde å kontrollere om du har riktig ladeabonnement. I «kilometersjekken» under «min side» legger du inn den nyeste kilometerstanden i bilen din. Systemet regner ut differansen mellom kilometerne du oppga ved starten av ditt ladeabonnement og faktisk kjørte kilometer. kjører du mindre eller mer enn hva abonnementet ditt inkluderer kan du enkelt tilpasse ditt ladeabonnement.

Vi håper du får nytte av og liker den nye funksjonen! Vi ønsker deg en god jul og mange fine bilreiser i året som kommer.

Fulladet hilsen fra Ohmia Charging


Andre nyheter

Derfor bør du begrense bruk av hurtiglader til elbil

Har du ladeabonnement på elbil hjemme, slipper du å tenke på ulempene med slitasje på batteriet, ladekøer og høye kostnader. Da starter du hver dag med fulladet bil! Hurtigladere virker som en kjapp plan b, siden du på en halvtime kan få elbilens batteri fra 20 til 80 prosent i sommerhalvåret (avhengig av hvilken bil du har).

Ladeanlegg for elbil kan øke verdien på boligen ved salg

Dersom dere har vedtatt å bygge felles ladeanlegg i boligfellesskapet, er det gode nyheter – også for deg som ikke har elbil selv. Bilparken i Norge byttes gradvis ut til fordel for elbiler, og du vil naturligvis at elbilistene skal komme på visning. Særlig når du vet at én ekstra budgiver kan bety minst 36 000 kr mer igjen for leiligheten din!

Still krav – et ladeanlegg er ikke et ladeanlegg

Se hvilke krav du bør stille til de som bygger ladeanlegg for å vite hva dere faktisk får for pengene boligfellesskapet investerer, og hvor mye du som sluttbruker må ut med fra egen lomme.