21 DES
Sjekk ditt forbruk i forhold til ditt ladeabonnement med Kilometersjekken

Har du hel-elektrisk bil? Nå kan du sjekke hvordan du ligger an i forhold til ditt ladeabonnement i kilometersjekken!

 

Når man skal ut på reise så vet man stort sett hvor lang reisen blir, spesielt ved hjelp av dagens teknologi. Om det skulle være i kilometer, minutter eller nautiske mil. Men så er det jo sånn da, at i vårt lille land med fire årstider, vind og vær - at uforutsette hendelser oppstår.

Derfor har vi gjort det som et av våre kjernemål at vi skal gjøre det enkelt for deg. Enkelt og forutsigbart. Vi ser derfor forbi alle uforutsette hendelser og bilens forbruk når du er på reise. Det viktigste vi forholder oss til er – hvor mange kilometer du kjører totalt i løpet av et år.

Noe av det beste som har kommet ut av året 2020 er at vi nå har gjort det enklere for deg som kunde å kontrollere om du har riktig ladeabonnement. I «kilometersjekken» under «min side» legger du inn den nyeste kilometerstanden i bilen din. Systemet regner ut differansen mellom kilometerne du oppga ved starten av ditt ladeabonnement og faktisk kjørte kilometer. kjører du mindre eller mer enn hva abonnementet ditt inkluderer kan du enkelt tilpasse ditt ladeabonnement.

Vi håper du får nytte av og liker den nye funksjonen! Vi ønsker deg en god jul og mange fine bilreiser i året som kommer.

Fulladet hilsen fra Ohmia Charging


Andre nyheter

Bygger boliger tilrettelagt for fremtiden på Fløylia i Tromsø

I boligprosjektet Fløylia i Tromsø, som omfatter 750 boenheter, legges alle parkeringsplasser opp med ladeinfrastruktur slik at den enkelte beboer kan velge om de vil lade bilen hjemme.

Størst i markedet – Vi jobber for et nullutslipps-samfunn

TrønderEnergi-eide Ohmia Charging er størst i Norge på elbillading til borettslag og sameier.Ikke vent med å kjøpe elbil – nå er det bra å investere

Kjøpe elbil nå eller vente? Du har kanskje stilt deg selv dette spørsmålet. Men det er ingen grunn til å vente med moroa, du kan trygt kjøpe elbil nå!