06 MAI
Dame som lader elbil

Ladeabonnement – elbillading har aldri vært enklere

Like lett som du klikker hjem ukens middager, spiller av favorittspillelisten din eller sjekker inn på treningssenteret, kan du lade elbilen din med ladeabonnement fra Ohmia Charging.

Ladeabonnement som en skreddersydd tjeneste

Med elbillading fra Ohmia Charging tar vi oss av alt som har med elbillading å gjøre, slik at det eneste du som kunde trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

I dette legger vi at elbillading er en tjeneste du abonnerer på, som vi skreddersyr til deg som lader bilen, fra 199,- per måned. Prisen på ladeabonnementet skreddersys ut fra flere faktorer; hva slags bil du har, hvor langt du kjører i løpet av et år og ditt lademønster. Merk at denne modellen kun gjelder for beboere i boligfellesskap som har signert avtale i henhold til ny presisering i borettslagsloven fra 2021 (les mer nederst).

 Bestill ladeabonnement her!

Alt inkludert i prisen

Ditt ladeabonnement inkluderer blant annet at vi drifter ladeanlegget, utfører tekniske kontroller, kostnadsfrie oppgraderinger av anlegget og sørger for at ladeanlegget yter best ladekapasitet til enhver tid for deg som kunde.

Fordeler for deg som sluttkunde

  • Forutsigbart og stabilt: Abonnementet inkluderer alt forbruk, nettleie, service etc.
  • Lade hjemme fra 199,-/mnd: Med ladepunkt på din p-plass er du alltid fulladet.
  • Smart lading: Anlegget fordeler tilgjengelig kapasitet og lader dermed raskere når færre biler lader samtidig.
  • Ingen etableringskostnad
  • Ingen bindingstid
  • Minimal økning av fellesutgifter samtidig som ladeanlegget øker verdien av din bolig
  • Bidrar til nullutslippsamfunnet ved å gi alle i boligselskapet lett tilgjengelig lademulighet

Finn ladeabonnementet som passer best for deg her!

Mer gunstig å være elbilist i boligselskap

I forbindelse med presiseringen av borettslagsloven gjeldende fra 1.1.2021, har vi innført en ny prismodell.

Siden loven krever at samtlige beboere i borettslag og sameier skal betale for ladeanlegg som monteres i felles parkeringsområder, har vi innført en prismodell der felleskostnadene øker minimalt samtidig som vi gir deg som ladeabonnent lavere priser og har fjernet etableringskostnaden. Det gjør det enda mer gunstig for deg som beboer å bli elbilist!


Ønsker du å få Ohmia Charging i ditt parkeringsanlegg? Legg igjen din kontaktinformasjon her!


Andre nyheter

Derfor bør du begrense bruk av hurtiglader til elbil

Har du ladeabonnement på elbil hjemme, slipper du å tenke på ulempene med slitasje på batteriet, ladekøer og høye kostnader. Da starter du hver dag med fulladet bil! Hurtigladere virker som en kjapp plan b, siden du på en halvtime kan få elbilens batteri fra 20 til 80 prosent i sommerhalvåret (avhengig av hvilken bil du har).

Ladeanlegg for elbil kan øke verdien på boligen ved salg

Dersom dere har vedtatt å bygge felles ladeanlegg i boligfellesskapet, er det gode nyheter – også for deg som ikke har elbil selv. Bilparken i Norge byttes gradvis ut til fordel for elbiler, og du vil naturligvis at elbilistene skal komme på visning. Særlig når du vet at én ekstra budgiver kan bety minst 36 000 kr mer igjen for leiligheten din!

Still krav – et ladeanlegg er ikke et ladeanlegg

Se hvilke krav du bør stille til de som bygger ladeanlegg for å vite hva dere faktisk får for pengene boligfellesskapet investerer, og hvor mye du som sluttbruker må ut med fra egen lomme.