06 MAI
Dame som lader elbil

Ladeabonnement – elbillading har aldri vært enklere

Like lett som du klikker hjem ukens middager, spiller av favorittspillelisten din eller sjekker inn på treningssenteret, kan du lade elbilen din med ladeabonnement fra Ohmia Charging.

Ladeabonnement som en skreddersydd tjeneste

Med elbillading fra Ohmia Charging tar vi oss av alt som har med elbillading å gjøre, slik at det eneste du som kunde trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

I dette legger vi at elbillading er en tjeneste du abonnerer på, som vi skreddersyr til deg som lader bilen, fra 199,- per måned. Prisen på ladeabonnementet skreddersys ut fra flere faktorer; hva slags bil du har, hvor langt du kjører i løpet av et år og ditt lademønster. Merk at denne modellen kun gjelder for beboere i boligfellesskap som har signert avtale i henhold til ny presisering i borettslagsloven fra 2021 (les mer nederst).

 Bestill ladeabonnement her!

Alt inkludert i prisen

Ditt ladeabonnement inkluderer blant annet at vi drifter ladeanlegget, utfører tekniske kontroller, kostnadsfrie oppgraderinger av anlegget og sørger for at ladeanlegget yter best ladekapasitet til enhver tid for deg som kunde.

Fordeler for deg som sluttkunde

  • Forutsigbart og stabilt: Abonnementet inkluderer alt forbruk, nettleie, service etc.
  • Lade hjemme fra 199,-/mnd: Med ladepunkt på din p-plass er du alltid fulladet.
  • Smart lading: Anlegget fordeler tilgjengelig kapasitet og lader dermed raskere når færre biler lader samtidig.
  • Ingen etableringskostnad (gjelder ny prismodell)
  • Ingen bindingstid
  • Minimal økning av fellesutgifter samtidig som ladeanlegget øker verdien av din bolig
  • Bidrar til nullutslippsamfunnet ved å gi alle i boligselskapet lett tilgjengelig lademulighet

Finn ladeabonnementet som passer best for deg her!

Mer gunstig å være elbilist i boligselskap

I forbindelse med presiseringen av borettslagsloven gjeldende fra 1.1.2021, har vi innført en ny prismodell.

Siden loven krever at samtlige beboere i borettslag og sameier skal betale for ladeanlegg som monteres i felles parkeringsområder, har vi innført en prismodell der felleskostnadene øker minimalt samtidig som vi gir deg som ladeabonnent lavere priser og har fjernet etableringskostnaden. Det gjør det enda mer gunstig for deg som beboer å bli elbilist!


Ønsker du å få Ohmia Charging i ditt parkeringsanlegg? Tips oss om ditt borettslag eller sameie, så tar vi kontakt!


Andre nyheter

Elbilens teknologiske utvikling

Elbiler har vært på markedet i en årrekke og er kontinuerlig i en rivende utvikling. Det har skjedd store teknologiske skifter fra de første elbilene kom og frem til i dag. – Dagens wow-effekt blir morgendagens gjesp, sier vår EV-ekspert. Hva vil skje i årene som kommer?

Elbillading på vinteren – myter, tips og råd

Vinteren har kommet for lengst og temperaturen har sunket i hele landet. Kulde er som kjent ikke elbilens beste venn, og mange opplever frustrasjon fordi rekkevidden på elbilen reduseres. Ladehastigheten reduseres også merkbart, og er ikke lenger like rask som oppgitt effekt på laderen. Her gir vi deg tips og råd til lading i kulden!

Elbiler du kan få raskt – kjøpe brukt, abonnere eller lease

Bilprodusenter sliter med å møte etterspørselen etter nye elbiler, og leveringstiden på enkelte modeller har blitt ekstra lang som en følge av komponentmangel og en verdensomfattende pandemi. Det er likevel ingen grunn til å vente med å skaffe seg elbil. Her får du tips til elbiler du kan få raskt – nærmest på dagen!