21 DES
Hvilken ladetype er du?

Mest hjemme, her og der eller mest borte?

Vi mener den beste ladingen du gjør med bilen din er den du gjør hjemme. Det er mest skånsomt for bilens batteri og forutsigbart og trygt for deg som sjåfør. Du får mulighet til å starte hver eneste dag fulladet - med blanke ark og fargestifter tell.

Med det sagt så er vi alle forskjellige, med ulike jobber, biler og behov. Derfor er det ikke alltid man får til å bare lade hjemme. For å gjøre det lettere for deg som el-bilist å velge riktig ladeabonnement hos oss har vi delt det inn i tre ladetyper: mest hjemme, her og der og mest borte.

Kort fortalt fungerer et ladeabonnement fra Ohmia slik at du betaler en pris for tilgang til ladeanlegget. For å kunne lade bestiller du et ladeabonnement. Det gjør du ved å legge inn din biltype, hvor mange kilometer du kjører i løpet av ett år og hva slags ladetype du er. Vi regner så ut et skreddersydd ladeabonnement for deg og din bil. Laderen sender vi deg hjem i posten - inkludert i prisen.

De tre ladetypene vi har opprettet kan enkelt forklares slik:Har du et stort batteri og er hjemme til relativt faste tider er du nok innenfor rammene av vår kategori, «Mest hjemme». Det vil si at du er mest hjemme og lader mest hjemme.

Har du et mindre batteri på bilen? Eller er du mye på farta? Da er det ikke sikkert at det er tilstrekkelig å bare lade hjemme. Vi kaller denne kategorien «Her og der». Du har en opportunistisk holdning og «ordner litt lading» hos venner, familie eller andre type stoppesteder på din vei.

Har du en raus arbeidsgiver med lading på jobb? Eller er du kanskje mest borte på grunn av jobb eller andre omstendigheter? Da går du under kategorien «Mest borte».  Dette er for de som lader mest borte, men som fortsatt ønsker muligheten til trygg og forutsigbar hjemmelading.

For når alt kommer til alt er sammenhengen mellom rekkeviddeangst og mangel på hjemmelading stor. Det er trygt og godt å kunne lade hjemme uavhengig av hvilken ladetype du er.

Vi håper du finner deg til rette i en av våre ladetyper!

Fulladet hilsen fra Ohmia


Andre nyheter

Elbilandelen øker – på god vei mot nullutslipp i 2025

I 2025 har regjeringen satt som mål at nybilsalget kun skal bestå av nullutslippsbiler. Vi nærmer oss 2025 med stormskritt og salg av elbil har aldri vært høyere! Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) opplyser at hele 77,5 prosent av nybilsalget besto av elbiler i september. Det er grunn til jubel og hurrarop!

Rekordhøye strømpriser - men ikke med elbillading fra Ohmia Charging

Denne høsten har vi allerede sett rekordhøye strømpriser – og det er stor sannsynlighet for at prisene vil fortsette å øke! Som ladekunde hos Ohmia Charging trenger du ikke tenke på noe av dette, siden månedsprisen for elbillading er den samme uansett.

Rekkeviddeangst? Her er tipsene som gjør at du kan slappe av.

Du kommer langt med god rekkevidde på bilen. Det blir stadig flere ladeplasser langs veien. Men den beste kuren mot rekkeviddeangst er stabil hjemmelading!