21 DES
Hvilken ladetype er du?

Mest hjemme, her og der eller mest borte?

Vi mener den beste ladingen du gjør med bilen din er den du gjør hjemme. Det er mest skånsomt for bilens batteri og forutsigbart og trygt for deg som sjåfør. Du får mulighet til å starte hver eneste dag fulladet - med blanke ark og fargestifter tell.

Med det sagt så er vi alle forskjellige, med ulike jobber, biler og behov. Derfor er det ikke alltid man får til å bare lade hjemme. For å gjøre det lettere for deg som el-bilist å velge riktig ladeabonnement hos oss har vi delt det inn i tre ladetyper: mest hjemme, her og der og mest borte.

Kort fortalt fungerer et ladeabonnement fra Ohmia slik at du betaler en pris for tilgang til ladeanlegget. For å kunne lade bestiller du et ladeabonnement. Det gjør du ved å legge inn din biltype, hvor mange kilometer du kjører i løpet av ett år og hva slags ladetype du er. Vi regner så ut et skreddersydd ladeabonnement for deg og din bil. Laderen sender vi deg hjem i posten - inkludert i prisen.

De tre ladetypene vi har opprettet kan enkelt forklares slik:Har du et stort batteri og er hjemme til relativt faste tider er du nok innenfor rammene av vår kategori, «Mest hjemme». Det vil si at du er mest hjemme og lader mest hjemme.

Har du et mindre batteri på bilen? Eller er du mye på farta? Da er det ikke sikkert at det er tilstrekkelig å bare lade hjemme. Vi kaller denne kategorien «Her og der». Du har en opportunistisk holdning og «ordner litt lading» hos venner, familie eller andre type stoppesteder på din vei.

Har du en raus arbeidsgiver med lading på jobb? Eller er du kanskje mest borte på grunn av jobb eller andre omstendigheter? Da går du under kategorien «Mest borte».  Dette er for de som lader mest borte, men som fortsatt ønsker muligheten til trygg og forutsigbar hjemmelading.

For når alt kommer til alt er sammenhengen mellom rekkeviddeangst og mangel på hjemmelading stor. Det er trygt og godt å kunne lade hjemme uavhengig av hvilken ladetype du er.

Vi håper du finner deg til rette i en av våre ladetyper!

Fulladet hilsen fra Ohmia


Andre nyheter

Ladeabonnement – elbillading har aldri vært enklere

Like lett som du klikker hjem ukens middager, spiller av favorittspillelisten din eller sjekker inn på treningssenteret, kan du lade elbilen din med ladeabonnement fra Ohmia Charging.

En ladetjeneste tilpasset en helelektrisk fremtid

Vi nærmer oss 2025 og året regjeringen har satt som mål at nybilsalget kun skal bestå av nullutslippsbiler. Det har blant annet ført til at elbil-eiere ikke lenger er en minoritet i landet vårt (🥳). Den økende bestanden av elbilister har resultert i endringer i lovverk, teknologi i en rivende utvikling og elbilister med nyoppståtte behov.

Kan man lade elbil i vanlig stikkontakt?

Er det brannfarlig? Kan man få støt? Og hvor fort lader man egentlig?