21 DES
Hvilken ladetype er du?

Mest hjemme, her og der eller mest borte?

For å gjøre det lettere for deg som el-bilist å velge riktig ladeabonnement hos oss har vi delt det inn i tre ladetyper: mest hjemme, her og der og mest borte.

Vi mener den beste ladingen du gjør med bilen din er den du gjør hjemme. Det er mest skånsomt for bilens batteri, og forutsigbart og trygt for deg som sjåfør. Du får mulighet til å starte hver eneste dag fulladet - med blanke ark og fargestifter tell.

Med det sagt så er vi alle forskjellige, med ulike jobber, biler og behov. Derfor er det ikke alltid man får til å bare lade hjemme. For å gjøre det lettere for deg som el-bilist å velge riktig ladeabonnement hos oss har vi delt det inn i tre ladetyper: mest hjemme, her og der og mest borte. Les mer om våre ladeabonnement.

Kort fortalt fungerer et ladeabonnement fra Ohmia Charging slik at du bestiller et ladeabonnement når du har behov for lading. Det gjør du ved å legge inn din biltype, hvor mange kilometer du kjører i løpet av ett år og hva slags ladetype du er. Vi anbefaler da et skreddersydd ladeabonnement med et tilpasset antall kWt for deg og din bil. Laderen sender vi deg i posten - inkludert i prisen.

De tre ladetypene kan enkelt forklares slik: Har du et stort batteri og er hjemme til relativt faste tider er du nok innenfor rammene av vår kategori «Mest hjemme». Det vil si at du lader mest hjemme.

Har du et mindre batteri på bilen? Eller er du mye på farta? Da er det ikke sikkert at det er tilstrekkelig å bare lade hjemme. Vi kaller denne kategorien «Her og der». Du «ordner litt lading» hos venner, familie eller ladestasjoner på din vei.

Har du en raus arbeidsgiver med lading på jobb? Eller er du kanskje mest borte på grunn av jobb eller andre omstendigheter? Da går du under kategorien «Mest borte». Dette er for de som lader mest borte, men som fortsatt ønsker muligheten til trygg og forutsigbar hjemmelading.

For når alt kommer til alt er sammenhengen mellom rekkeviddeangst og mangel på hjemmelading stor. Det er trygt og godt å kunne lade hjemme uavhengig av hvilken ladetype du er. Det er også gode grunner til å redusere hurtiglading.

Vi håper du finner deg til rette i en av våre ladetyper!

Fulladet hilsen fra Ohmia Charging


Andre nyheter

Fra og med 1. juli kommer det nye regler for hjemmelading!

Du lader kanskje på «gamlemåten» – i en jordet husholdningskontakt? Det kan du fortsette med hvis du skal nødlade, men nye installasjoner må nå følge den reviderte NEK 400-standarden.

Skal du på ferie med elbil i sommer? Vi gir deg tipsene for en suksessfull tur!

Det er sommer. Det blir (forhåpentligvis) sol. Det er tid for å dra på ferie på (lande)veien med elbil. Her har vi samlet noen smarte tips og råd som du kan ha med deg på turen.

Det er ikke lenger noen tvil om hvilken bil som er mest miljøvennlig!

Elbiler genererer stadig mindre klimagassutslipp. En ny internasjonal studie viser at det ikke er noen tvil - elbilen er klart mer miljøvennlig gjennom hele levetiden sammenlignet med en fossilbil 🚘