02 MAR
Mann og dame lader elbil med ladeabonnement fra Ohmia Charging

Nå gjør vi elbillading enda enklere!

HURRA! Vi kan med stor glede fortelle deg at vi endrer våre ladeabonnement til å være basert på antall kilowattimer du bruker, fremfor antall kilometer du kjører. Det gjør vi for at det skal bli lettere for deg å forstå ditt ladeabonnement og få bedre oversikt over ditt forbruk.

Nyheter i ladeabonnementet

Nå viser vi hvor mange kilowattimer (kWt) ladeabonnementet inneholder, samt hvor mye strøm du har brukt. I tillegg får du roll-over på kWt du ikke har benyttet til neste periode, akkurat på samme måte som med ditt mobilabonnement. Det vil si at du kan spare opp inntil tre måneders antall kWt som du ikke bruker i ditt abonnement og overføre de til neste periode, uten utløpsdato. Les mer om endringer i ladeabonnementet.

Hvilket ladeabonnement vi anbefaler beregnes fremdeles ut fra din biltype, årlig kjørelengde og hvor du lader mest. Med våre nye ladeabonnement kan du også lade flere biler på samme lader. Det fører selvfølgelig til økt strømforbruk som du må ta høyde for, slik at du havner på riktig ladeabonnement.

Fortsatt fast og forutsigbar pris på lading

ALT det andre vil være som tidligere – like enkelt, smart og forutsigbart! Abonnementet vil selvfølgelig ha den samme faste prisen og inkludere strøm, ladeboks, drift, vedlikehold, administrasjon, forsikring, kundeservice og oppgraderinger ved feil eller teknologiske fremskritt. Akkurat som før trenger du ikke å tenke på svingninger i strømprisen. Forskjellen er rett og slett bare at det er mer fleksibilitet og åpenhet knyttet til strømforbruket.

Har dere ikke elbillading fra Ohmia Charging der du bor? Tips oss om boligselskapet her, så tar vi kontakt. Noe du lurer på? Se spørsmål og svar her.

Andre nyheter

Det er ikke lenger noen tvil om hvilken bil som er mest miljøvennlig!

Elbiler genererer stadig mindre klimagassutslipp. En ny internasjonal studie viser at det ikke er noen tvil - elbilen er klart mer miljøvennlig gjennom hele levetiden sammenlignet med en fossilbil 🚘

Skal dere eie ladeanlegget selv? Eller ha elbillading som en tjeneste?

Det er store forskjeller på å eie et ladeanlegg selv og å ha elbillading som en tjeneste. Før dere bestemmer dere for løsning er det avgjørende å kartlegge hvilke ønsker og behov beboerne har. Dere bør også se på hva det koster boligselskapet, og hvor mye beboere må betale fra egen lomme. Her kan du lese mer om hovedforskjellene ⚡️

Opprinnelsesgaranti

I Ohmia Charging er vi opptatt av å gjøre det vi kan for å nå nullutslipps-samfunnet raskest mulig. For å sikre bærekraft i vår tjeneste tilbyr vi kundene våre strøm med opprinnelsesgaranti. Vi leverer 100 prosent fornybar energi via Ohmia Energy, som er eid av TrønderEnergi. Det betyr at du som ladekunde hos Ohmia Charging er sikret fornybar energileveranse til å lade elbilen din med.