02 MAR
Mann og dame lader elbil med ladeabonnement fra Ohmia Charging

Nå gjør vi elbillading enda enklere!

HURRA! Vi kan med stor glede fortelle deg at vi endrer våre ladeabonnement til å være basert på antall kilowattimer du bruker, fremfor antall kilometer du kjører. Det gjør vi for at det skal bli lettere for deg å forstå ditt ladeabonnement og få bedre oversikt over ditt forbruk.

Nyheter i ladeabonnementet

Nå viser vi hvor mange kilowattimer (kWt) ladeabonnementet inneholder, samt hvor mye strøm du har brukt. I tillegg får du roll-over på kWt du ikke har benyttet til neste periode, akkurat på samme måte som med ditt mobilabonnement. Det vil si at du kan spare opp inntil tre måneders antall kWt som du ikke bruker i ditt abonnement og overføre de til neste periode, uten utløpsdato. Les mer om endringer i ladeabonnementet.

Hvilket ladeabonnement vi anbefaler beregnes fremdeles ut fra din biltype, årlig kjørelengde og hvor du lader mest. Med våre nye ladeabonnement kan du også lade flere biler på samme lader. Det fører selvfølgelig til økt strømforbruk som du må ta høyde for, slik at du havner på riktig ladeabonnement.

Fortsatt fast og forutsigbar pris på lading

ALT det andre vil være som tidligere – like enkelt, smart og forutsigbart! Abonnementet vil selvfølgelig ha den samme faste prisen og inkludere strøm, ladeboks, drift, vedlikehold, administrasjon, forsikring, kundeservice og oppgraderinger ved feil eller teknologiske fremskritt. Akkurat som før trenger du ikke å tenke på svingninger i strømprisen. Forskjellen er rett og slett bare at det er mer fleksibilitet og åpenhet knyttet til strømforbruket.

Har dere ikke elbillading fra Ohmia Charging der du bor? Tips oss om boligselskapet her, så tar vi kontakt. Noe du lurer på? Se spørsmål og svar her.

Andre nyheter

Fra og med 1. juli kommer det nye regler for hjemmelading!

Du lader kanskje på «gamlemåten» – i en jordet husholdningskontakt? Det kan du fortsette med hvis du skal nødlade, men nye installasjoner må nå følge den reviderte NEK 400-standarden.

Skal du på ferie med elbil i sommer? Vi gir deg tipsene for en suksessfull tur!

Det er sommer. Det blir (forhåpentligvis) sol. Det er tid for å dra på ferie på (lande)veien med elbil. Her har vi samlet noen smarte tips og råd som du kan ha med deg på turen.

Det er ikke lenger noen tvil om hvilken bil som er mest miljøvennlig!

Elbiler genererer stadig mindre klimagassutslipp. En ny internasjonal studie viser at det ikke er noen tvil - elbilen er klart mer miljøvennlig gjennom hele levetiden sammenlignet med en fossilbil 🚘