01 OKT
Rekordhøye strømpriser men ikke på elbillading

Rekordhøye strømpriser - men ikke med elbillading fra Ohmia Charging

Denne høsten har vi allerede sett rekordhøye strømpriser – og det er stor sannsynlighet for at prisene vil fortsette å øke! Som ladekunde hos Ohmia Charging trenger du ikke tenke på noe av dette, siden månedsprisen for elbillading er den samme uansett.

Etter rekordlave strømpriser i 2020, ligger det an til å bli rekordhøye priser i 2021. Ifølge Energinorge.no bidrar en kald vinter og vår, lite vind og nedbør, og høye strømpriser på kontinentet til den høye strømprisen. Særlig i Sør-Norge har prisene den siste tiden vært høye, på grunn av manglende kapasitet på kraftlinjene til å sende overskuddskraft sørover.

Dette fører til at mange er engstelige for høye strømregninger og hvor dyrt det egentlig er å lade elbilen hjemme. Det er derfor mange gode grunner til å velge et ladeabonnement fra Ohmia Charging.

Risikofritt ladeabonnement

Våre ladeabonnement er basert på årlig kjørelengde, og inkluderer all strøm til en fast månedspris fra kr 199. Dermed trenger du aldri å bekymre deg for svingninger i strømprisen. I tillegg til selve strømmen følger det vanligvis også andre kostnader – som påslag til strømselskapet, nettleie og andre avgifter.

Dette er kostnader du ikke trenger å tenke på med ladeabonnement fra Ohmia Charging. Et abonnement fra oss medfører ingen risiko og ingen uforutsette kostnader. Vi tar risikoen for alle endringer i forbindelse med strømprisen for deg!

Elbillading med stor forutsigbarhet

Ohmia Charging ønsker å gjøre elbillading enkelt, smart og forutsigbart. Som ladekunde hos oss betaler du to faste summer i måneden: en liten kostnad for leie av felles infrastruktur til borettslaget eller sameiet (via felleskostnadene), og en for lader og antall kilometer du kjører i året. Den totale kostnaden blir skreddersydd til deg, basert på hvilken bil du har, hvor mye du kjører og om du lader mest hjemme, borte eller litt her og der.

Prisen er med andre ord helt uavhengig av markedets behov, hvor i landet du bor, tid på året og gradene på gradestokken. Dette gjør ladeabonnementet svært forutsigbart og selv om strømprisen stiger vil det ikke påvirke økonomien din – prisen er den samme – uansett!

I tillegg til strøm tar vi oss av alt det andre, som er inkludert i ladeabonnementet:

  • Drift av ladeanlegget, forsikringer og full garanti
  • Teknologiske oppdateringer ved behov
  • Kundeservice med god responstid
  • Ingen etableringskostnad
  • Ingen bindingstid

Andre nyheter

Elbilens teknologiske utvikling

Elbiler har vært på markedet i en årrekke og er kontinuerlig i en rivende utvikling. Det har skjedd store teknologiske skifter fra de første elbilene kom og frem til i dag. – Dagens wow-effekt blir morgendagens gjesp, sier vår EV-ekspert. Hva vil skje i årene som kommer?

Elbillading på vinteren – myter, tips og råd

Vinteren har kommet for lengst og temperaturen har sunket i hele landet. Kulde er som kjent ikke elbilens beste venn, og mange opplever frustrasjon fordi rekkevidden på elbilen reduseres. Ladehastigheten reduseres også merkbart, og er ikke lenger like rask som oppgitt effekt på laderen. Her gir vi deg tips og råd til lading i kulden!

Elbiler du kan få raskt – kjøpe brukt, abonnere eller lease

Bilprodusenter sliter med å møte etterspørselen etter nye elbiler, og leveringstiden på enkelte modeller har blitt ekstra lang som en følge av komponentmangel og en verdensomfattende pandemi. Det er likevel ingen grunn til å vente med å skaffe seg elbil. Her får du tips til elbiler du kan få raskt – nærmest på dagen!