01 OKT
Rekordhøye strømpriser men ikke på elbillading

Rekordhøye strømpriser - men ikke med elbillading fra Ohmia Charging

I 2021 opplevde vi de høyeste snittprisene på strøm noensinne – og det er stor sannsynlighet for at vi må venne oss til høye strømpriser i årene som kommer. Som ladekunde hos Ohmia Charging trenger du ikke tenke på svingninger i strømpriser, siden månedsprisen for elbillading er den samme uansett.

Etter rekordlave strømpriser i 2020, ble det rekordhøye priser i 2021. Ifølge Energinorge.no bidro en kald vinter og vår, lite vind og nedbør, og høye strømpriser på kontinentet til den høye prisen. Særlig i Sør-Norge har prisene den siste tiden vært høye, på grunn av manglende kapasitet på kraftlinjene til å sende overskuddskraft sørover.

Dette fører til at mange er engstelige for høye strømregninger og hvor dyrt det egentlig er å lade elbilen hjemme. Det er derfor mange gode grunner til å velge et ladeabonnement fra Ohmia Charging. I disse tider, med høye strømpriser i store deler av landet, er våre ladeabonnement ekstra gunstige!

Risikofritt ladeabonnement

Vi anbefaler et skreddersydd ladeabonnement basert på ditt lademønster, som inkluderer et antall kilowattimer til en fast månedspris fra kr 199. Dermed trenger du aldri å bekymre deg for svingninger i strømprisen.

I tillegg til selve strømmen følger det vanligvis også andre kostnader knyttet til lading – som påslag til strømselskapet, nettleie, installasjon av ladeboks og andre avgifter. Dette er kostnader du ikke trenger å tenke på med ladeabonnement fra Ohmia Charging. Et abonnement fra oss medfører ingen risiko og ingen uforutsette kostnader. Vi tar risikoen for alle endringer i forbindelse med strømprisen for deg!

Elbillading med stor forutsigbarhet

Ohmia Charging ønsker å gjøre elbillading enkelt, smart og forutsigbart. Som ladekunde hos oss betaler du to faste summer i måneden: en liten kostnad for leie av felles infrastruktur til borettslaget eller sameiet (via felleskostnadene), og en for lader og antall kilometer du kjører i året. Den totale kostnaden blir skreddersydd til deg, basert på hvilken bil du har, hvor mye du kjører og om du lader mest hjemme, borte eller litt her og der.

Prisen er med andre ord helt uavhengig av markedets behov, hvor i landet du bor, tid på året og gradene på gradestokken. Dette gjør ladeabonnementet svært forutsigbart og selv om strømprisen stiger vil det ikke påvirke økonomien din – prisen er den samme – uansett!

I tillegg til strøm tar vi oss av alt det andre, som er inkludert i ladeabonnementet:

  • Drift av ladeanlegget, forsikringer og full garanti
  • Teknologiske oppdateringer ved behov
  • Kundeservice med god responstid
  • Ingen etableringskostnad
  • Ingen bindingstid

Andre nyheter

Det er ikke lenger noen tvil om hvilken bil som er mest miljøvennlig!

Elbiler genererer stadig mindre klimagassutslipp. En ny internasjonal studie viser at det ikke er noen tvil - elbilen er klart mer miljøvennlig gjennom hele levetiden sammenlignet med en fossilbil 🚘

Skal dere eie ladeanlegget selv? Eller ha elbillading som en tjeneste?

Det er store forskjeller på å eie et ladeanlegg selv og å ha elbillading som en tjeneste. Før dere bestemmer dere for løsning er det avgjørende å kartlegge hvilke ønsker og behov beboerne har. Dere bør også se på hva det koster boligselskapet, og hvor mye beboere må betale fra egen lomme. Her kan du lese mer om hovedforskjellene ⚡️

Opprinnelsesgaranti

I Ohmia Charging er vi opptatt av å gjøre det vi kan for å nå nullutslipps-samfunnet raskest mulig. For å sikre bærekraft i vår tjeneste tilbyr vi kundene våre strøm med opprinnelsesgaranti. Vi leverer 100 prosent fornybar energi via Ohmia Energy, som er eid av TrønderEnergi. Det betyr at du som ladekunde hos Ohmia Charging er sikret fornybar energileveranse til å lade elbilen din med.