01 OKT
Rekordhøye strømpriser men ikke på elbillading

Rekordhøye strømpriser - men ikke med elbillading fra Ohmia Charging

Denne høsten har vi allerede sett rekordhøye strømpriser – og det er stor sannsynlighet for at prisene vil fortsette å øke! Som ladekunde hos Ohmia Charging trenger du ikke tenke på noe av dette, siden månedsprisen for elbillading er den samme uansett.

Etter rekordlave strømpriser i 2020, ligger det an til å bli rekordhøye priser i 2021. Ifølge Energinorge.no bidrar en kald vinter og vår, lite vind og nedbør, og høye strømpriser på kontinentet til den høye strømprisen. Særlig i Sør-Norge har prisene den siste tiden vært høye, på grunn av manglende kapasitet på kraftlinjene til å sende overskuddskraft sørover.

Dette fører til at mange er engstelige for høye strømregninger og hvor dyrt det egentlig er å lade elbilen hjemme. Det er derfor mange gode grunner til å velge et ladeabonnement fra Ohmia Charging.

Risikofritt ladeabonnement

Våre ladeabonnement er basert på årlig kjørelengde, og inkluderer all strøm til en fast månedspris fra kr 199. Dermed trenger du aldri å bekymre deg for svingninger i strømprisen. I tillegg til selve strømmen følger det vanligvis også andre kostnader – som påslag til strømselskapet, nettleie og andre avgifter.

Dette er kostnader du ikke trenger å tenke på med ladeabonnement fra Ohmia Charging. Et abonnement fra oss medfører ingen risiko og ingen uforutsette kostnader. Vi tar risikoen for alle endringer i forbindelse med strømprisen for deg!

Elbillading med stor forutsigbarhet

Ohmia Charging ønsker å gjøre elbillading enkelt, smart og forutsigbart. Som ladekunde hos oss betaler du to faste summer i måneden: en liten kostnad for leie av felles infrastruktur til borettslaget eller sameiet (via felleskostnadene), og en for lader og antall kilometer du kjører i året. Den totale kostnaden blir skreddersydd til deg, basert på hvilken bil du har, hvor mye du kjører og om du lader mest hjemme, borte eller litt her og der.

Prisen er med andre ord helt uavhengig av markedets behov, hvor i landet du bor, tid på året og gradene på gradestokken. Dette gjør ladeabonnementet svært forutsigbart og selv om strømprisen stiger vil det ikke påvirke økonomien din – prisen er den samme – uansett!

I tillegg til strøm tar vi oss av alt det andre, som er inkludert i ladeabonnementet:

  • Drift av ladeanlegget, forsikringer og full garanti
  • Teknologiske oppdateringer ved behov
  • Kundeservice med god responstid
  • Ingen etableringskostnad
  • Ingen bindingstid

Andre nyheter

Elbilandelen øker – på god vei mot nullutslipp i 2025

I 2025 har regjeringen satt som mål at nybilsalget kun skal bestå av nullutslippsbiler. Vi nærmer oss 2025 med stormskritt og salg av elbil har aldri vært høyere! Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) opplyser at hele 77,5 prosent av nybilsalget besto av elbiler i september. Det er grunn til jubel og hurrarop!

Rekkeviddeangst? Her er tipsene som gjør at du kan slappe av.

Du kommer langt med god rekkevidde på bilen. Det blir stadig flere ladeplasser langs veien. Men den beste kuren mot rekkeviddeangst er stabil hjemmelading!

Slik beregner du ladetid på elbiler

Lykken er en ladeboks på veggen, for da trenger du ikke tenke mye på ladetid, siden du kan plugge deg til hver gang elbilen står parkert. Men dersom du ikke har fast tilgang på lading hjemme, eller er litt ekstra interessert i ladetider, ampere, spenning og effekt, kan du se hvordan du regner ut ladetid på elbiler her.