Elbillading til alle i ditt boligselskap

Med Ohmia Plug and play får alle i boligselskapet mulighet til å lade sin el- eller hybridbil, med en minimal kostnad for fellesskapet. Alle parkeringsplasser vil bli klargjort for lading, ved at vi legger opp strømtilførsel og forsegler det med et deksel. Beboerne kan selv enkelt bestille ladeabonnement og klikke på plass ladeboksen som vi sender i posten.

Smartsystemet vil selv fordele og justere strømkapasiteten til der det trengs mest. Man trenger aldri å bekymre seg for at noen ikke får strøm.

Ønsker du Ohmia plug-and-play i ditt boligselskap?

 Klikk her

Ohmia plug and play ladeanlegg

Når ladeanlegget er ferdigstilt kan du bestille et ladeabonnement

  • Fast og forutsigbar månedspris
  • Inkludert tilgang til ladeboks, strøm, nettleie, drift av anlegget, forsikringer og full garanti
  • Roll-over uten utløpsdato*
  • Ingen etableringskostnad** eller bindingstid
  • Full oversikt over ditt forbruk
  • Enkelt å administrere abonnementet
  • Kundeservice med god responstid
  • Teknologiske oppdateringer ved behov
  • Ohmia Plug and play – p-plass klargjort for lading

*Du kan spare opptil tre ganger kWt inkludert i ditt abonnement, og roll-over har ingen utløpsdato. **Enkelte ladeanlegg har fortsatt avtale med etableringskostnad.

Det har aldri vært enklere å få tilgang til lading!

Trenger du lading finner du enkelt et ladeabonnement som passer deg og din el- eller hybridbil i vår bestillingsløsning. Du bestiller ditt ladeabonnement og mottar ladeboksen i løpet av få dager. Laderen henter du ut på ditt lokale hentested. Den skal klikkes på strømuttaket vi har satt opp på din p-plass. Dette gjør du enkelt selv, eller med hjelp fra oss mot et lite gebyr.

Når det er gjort kobler du til ladekabelen og du er klar for å bli fulladet!

Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.