Elbillading til alle i ditt boligselskap

Med Ohmia Plug-and-play får alle i boligselskapet mulighet til å lade sin el- eller hybridbil, med en minimal kostnad for fellesskapet. Alle parkeringsplasser vil bli klargjort for lading, ved at vi legger opp strømtilførsel og forsegler det med et deksel. Smartsystemet vil selv fordele og justere strømkapasiteten til der det trengs mest. Man trenger aldri å bekymre seg for at noen ikke får strøm.

Ønsker du Ohmia plug-and-play i ditt boligselskap?

 Klikk her

Ohmia plug and play ladeanlegg

Når ladeanlegget er ferdigstilt kan du bestille et ladeabonnement

  • Ingen etableringskostnad
  • Lademulighet for alle
  • Smart lading med full utnyttelse av tilgjengelig effekt
  • ALT inkludert i et fast og forutsigbart ladeabonnement fra 199,-/per måned
  • Alle strømkostnader inkludert, også nettleie og effektleddskostnad
  • Administrasjonsfritt for styret: Support, fakturering og administrasjon inkludert
  • Vi bytter ladere ved feil og oppgraderer anlegget hvis teknologisk utvikling tilsier det 
  • ”Min-side”

Det har aldri vært enklere å få tilgang til lading!

Trenger du lading finner du enkelt et ladeabonnement som passer deg og din el- eller hybridbil i vår bestillingsløsning. Du bestiller ditt ladeabonnement og vi sender deg laderen i posten innen en uke. Laderen henter du ut på ditt lokale postkontor. Den skal klikkes på strømuttaket vi har satt opp på din p-plass. Dette gjør du selv, eller med hjelp fra oss mot et lite gebyr.

Når det er gjort kobler du til ladekabelen og du er klar for å bli fulladet!

Vil du vite mer om Ohmia Charging?
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.