Priser på ladeabonnement

En fast pris. Alt inkludert i ett abonnement.

Vi ønsker å gjøre din hverdag enklere, og tilbyr skreddersydd abonnement på elbillading til fast månedspris med alt inkludert. Det eneste du trenger å tenke på er å sette laderen i bilen. Her kan du lese mer om våre ladeabonnement.

Ditt borettslag eller sameie har avtale i dag

Bor du i et borettslag eller sameie som allerede har avtale med Ohmia Charging? I så fall kan du bestille abonnement eller finne din pris her:


Finn din pris

 

Ditt borettslag eller sameie har ikke avtale i dag

Lurer du på hva ditt abonnement ville koste hvis ditt borettslag eller sameie inngikk en avtale med Ohmia Charging i dag? I så fall kan du finne din pris her:

 

Finn din pris

 

Fordeler ved å velge elbillading som en tjeneste

Fordeler for boligfellesskap

· Alt inkludert i et ladeanleggsabonnement
· Administrasjonsfritt
· Smart og lastfordelt ladeanlegg
· Kvalitetsanlegg bygget for fremtiden
· Ingen teknologisk risiko
· Full garanti og pålagte kontroller
· Utkjøpsmulighet

Fordeler for beboer

· Alt inkludert i et ladeabonnement
· Kostnadsfri bytte av ladeteknologi ved feil eller større teknologiske skifter
· Ohmia Plug-and-play
· Ingen bindingstid
· Et forutsigbart og rimelig ladeabonnement
· Strøm, nettleie og effektledd inkludert
· Kundeservice med god responstid

I 2021 kom det en ny presisering i borettslagsloven som sier at alle andelseiere har rett til å få ladet sin elbil der de bor. Kostnaden for ladeanlegget vil nå fordeles på alle beboerne gjennom en liten økning i felleskostnadene, mens prisen på ladeabonnement går litt ned - her kan du lese mer om ny prismodell.
Tips om boligfellesskap
Fyll ut informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.