Spørsmål og svar om bestilling og ladeabonnement 

 

Hvor bestiller jeg ladeboks og ladeabonnement?

Ladeabonnement inkluderer ladeboks, og det bestiller du enkelt på våre nettsider.

Hva er inkludert i ladeabonnementet?

I tillegg til strøm inkluderer abonnementet tilgang til ladeboks, roll-over uten utløpsdato*, drift av anlegget, nettleie, forsikringer, garanti, teknologiske oppdateringer og kundeservice. Les mer om våre ladeabonnement.

* Roll-over har ingen utløpsdato, men du kan spare opptil tre måneder av antallet kWt i ditt ladeabonnement. Les mer lenger ned.

Hvor mange kWt inneholder mitt ladeabonnement?

Du kan logge deg inn på Min side og se innholdet i ditt abonnement. Der kan du også endre abonnementet ved behov.

Hvor mye kan jeg ha i roll-over?

Du kan spare opptil tre måneder av antallet kWt i ditt ladeabonnement. Hvis du for eksempel har 200 kWt inkludert i ditt ladeabonnement, men du kun har brukt 50 kWt en måned, vil 150 kWt overføres til neste periode. Du kan altså overføre opptil tre ganger antallet kWt i roll-over, totalt 600 kWt i dette eksempelet, og det er ingen utløpsdato på disse.

Kan jeg endre abonnementet når jeg vil?

Ja, du kan logge inn på Min side og endre ladeabonnementet etter behov.

Når starter min periode, er det 1. hver måned?

Din periode gjelder fra datoen ditt abonnement startet, og er det samme som din fakturaperiode. Denne datoen finner du på Min side.

Er det bindingstid på abonnementet?

Nei, det er ingen bindingstid på ladeabonnementet. Hvis du sier opp abonnementet løper det ut perioden du allerede har betalt for.

Hvorfor må jeg oppgi hvor mange km jeg kjører i løpet av et år?

Det er for å kunne gi deg en anbefaling på ladeabonnement som er tilpasset ditt forbruk. Dette gjøres ved at vi ganger antall kilometer du kjører i året med mengden strøm din bil bruker (informasjon hentet fra bilprodusentene) i tillegg til ditt valgte lademønster. Ved bestilling kan du velge fritt mellom våre ulike ladeabonnement basert på ditt kWt-forbruk.

Følger ladekabel med?

Ladekabel er det eneste som ikke følger med i våre ladeabonnement. Ladekabelen følger ofte med bilen, men hvis ikke bør du kontakte bilforhandleren for å sikre at du får rett ladekabel til din bil. Våre ladere har standard type 2 uttak.

Kan jeg lade flere biler på en lader?

Ja, hvis du har flere ladbare biler, kan du nå lade alle på samme ladeboks. Husk i så fall å ta høyde for økt strømforbruk i abonnementet.

Hva er mitt forbruk så langt i denne perioden?

Du kan logge deg inn på Min side og se ditt forbruk.