Spørsmål og svar om ladeanlegget

 

Når åpnes det opp for bestilling i mitt boligselskap?

Du vil få beskjed fra styret i ditt boligselskap når ladeanlegget er ferdig og det er klart for lading. Da bestiller du enkelt ladeabonnement her.

Hva er fordelene med et felles ladeanlegg?

Ett felles ladeanlegg kan lade alle bilene samtidig på en mer effektiv og smart måte enn om hver enkelt har sin egen lader, det vil si at strømmen fordeles etter behov. I tillegg unngår man større kostnader for å utvide for nok kapasitet til enkeltstående ladere. Ofte ser vi at tilgjengelig kapasitet inn til anlegget i utgangspunktet er for lav til å etablere et godt tilbud på enkeltstående ladere til alle som ønsker lading.

Hvor stor effekt kan jeg få?

Våre smarte ladere styres fra et skybasert system, og støtter opp mot 11kW på 230V anlegg eller 22 kW på 400V anlegg. Hvor mye effekt man får vil være avhengig av flere forhold, blant annet ladehastigheten på bilen, hvor mange som lader samtidig og hvor mye effekt som er tilgjengelig i det lokale strømnettet. Informasjon om hvilken effekt deres anlegg har får du ved å kontakte styret i ditt boligselskap eller ved å kontakte vår kundeservice her.

Lades min bil med fornybar energi?

Ja, Ohmia Energy, som er eid av vårt morselskap TrønderEnergi, leverer 100 prosent fornybar energi med opprinnelsesgaranti til alle våre ladeanlegg.


Les mer om våre ladeanlegg her.