Vi gjør elbillading enkelt – alt inkludert i et ladeabonnement

Enkel, smart og forutsigbar elbillading for borettslag og sameier

Ohmia Charging er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Ved starten av året 2022 hadde vi ferdigstilt lademulighet på mer enn 30 000 p-plasser, og solgt over 55 000 avtaler om p-plasser som skal bygges.

Ohmia Charging er eid av TrønderEnergi som har mange tiårs erfaring og kompetanse på ren energi og grønn omstilling. TrønderEnergi eier også selskapet Ohmia Energy, som leverer 100 prosent fornybar energi med opprinnelsesgaranti til alle Ohmia Chargings ladeanlegg.

Vi gjør elbillading enkelt for både styret og beboere

Vi installerer et topp moderne og høyteknologisk ladeanlegg med fulldekning for alle p-plasser. Når anlegget er klart, kan beboer selv bestille ladeabonnement og enkelt montere sin egen ladeboks. Dette kaller vi plug-and-play.

Månedsprisen på ladeabonnementet skreddersys ditt lademønster, og strøm du ikke har brukt overføres til neste periode. Prisen inkluderer blant annet ladeboks, strøm, forsikringer, drift av anlegget, kundeservice og oppgraderinger av anlegget ved behov. Du trenger ikke tenke på svingninger i strømpris eller vedlikehold – det eneste du trenger å tenke på er å koble laderen til bilen.

Borettslaget eller sameiet betaler for tjenesten gjennom et ladeanleggsabonnement. For beboere vil det si en minimal økning i fellesutgifter, samtidig som at alle får tilgang til et høyteknologisk ladeanlegg den dagen de ønsker lading av sin elbil. Vi har også et  konsept for elbillading i nybygg. Les mer om våre ladeanlegg.

Noe du lurer på? Se spørsmål og svar eller fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss.


Kontakt oss
Fyll ut feltene i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger slik at vi kan gi deg informasjon og følge deg opp. Ohmia Charging følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysningene dine.

Informasjonen du gjør tilgjengelig for oss er de opplysningene du fyller ut i skjemaet. Dette er navn, e-post, telefon, navnet på sameiet eller borettslaget ditt, antall p-plasser og internett og TV leverandør.

Ved å sende inn skjemaet til Ohmia Charging godtar at informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for oss. Ohmia Charging bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg oppdatert om Ohmia Charging og vi vil kunne ta kontakt for oppfølging. Vi vil kunne kommunisere med deg på e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante medier som Facebook, Instagram og Google.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet fra listen vår, og du vil deretter ikke motta informasjon eller bli kontaktet av oss.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon.