Gutt med elektrisk, brunt hår. Svart bakgrunn. Svart t-skjorte.

Vi gjør elbillading enkelt – alt inkludert i et ladeabonnement

Enkel, smart og forutsigbar elbillading for borettslag og sameier

Ohmia Charging er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Vi installerer et topp moderne og høyteknologisk ladeanlegg med fulldekning for alle p-plasser. Når anlegget er klart, kan beboer bestille ladeabonnement og enkelt montere sin egen ladeboks. Dette kaller vi plug-and-play.

Månedsprisen på ditt ladeabonnement beregnes ut i fra hvilken bil du har, hvor mange kilometer du kjører i året, og om du lader mest hjemme eller andre steder. Prisen inkluderer blant annet strøm, forsikringer, drift av anlegget, kundeservice og oppgraderinger av anlegget ved behov. Du trenger ikke tenke på svingninger i strømpris eller vedlikehold – det eneste du trenger å tenke på er å koble laderen til bilen. Resten tar vi oss av.

Borettslaget eller sameiet betaler for tjenesten gjennom et ladeanleggsabonnement. For beboere vil det si en minimal økning i fellesutgifter, samtidig som at alle får tilgang til et høyteknologisk ladeanlegg den dagen de ønsker lading av sin elbil. Her kan du lese mer om vårt konsept for elbillading i nybygg.

Noe du lurer på? Se våre spørsmål og svar eller kontakt oss her.

Ohmia Charging er eid av TrønderEnergi som har mange tiårs erfaring og kompetanse på ren energi og grønn omstilling.